banner47

Gemlik'in Yeni Emniyet Müdürü Göreve Başladı

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğünde, İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin’in Bursa İl Emniyet Müdürlüğünde görevlendirilmesinin ardından, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne Cafer Gündoğdu göreve başladı.

Gemlik'in Yeni Emniyet Müdürü Göreve Başladı
banner3

Gündoğdu, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünde Toplum Destekli Büro Müdürlüğünü yürütmüştü. Atamalarla Bursa İl Emniyet Müdürlüğünde görevlendirilen Gündoğdu, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevine dün akşam saatlerinde başladı.

Dün akşam saatlerinde Gemlik gergin dakikalar yaşarken yeni ilçe emniyet müdürü Cafer Gündoğdu mesai ile göreve başladı. Tüm olayları yakından takip eden Gündoğdu, bu sabah saatlerinde Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Sarıkaya ve yazı işleri müdürümüz Oğuzhan Obuz ile gerçekleştirmiş olduğu toplantıda, Gündoğdu şu ifadelere yer verdi : "Gemlik'in huzuru ve milletimizin güvenliği için yoğun çaba sarf etmekteyiz, bu bağlamda siz basın mensupları ile birlikte hareket etmeliyiz, yapmış olduğunuz tüm haberler emniyet teşkilatımız tarafından takip edilmektedir, Gemlik halkını kışkırtıcı haberler yapmadığınız, halkımızı doğru bir biçimde bilinçlendirdiğiniz için ve emniyet ekipleri ile birlikte hareket ettiğiniz için teşekkür ederiz" dedi.

GemlikLife ailesi olarak Sayın İlçe Emniyet Müdürümüz Cafer Gündoğdu'ya görevinde başarılar dilerken, Gemlik'e hayırlı olmasını diliyoruz. Ayrıca, bize değerli vakitlerini ayırdıkları için de teşekkür ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2015, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28