banner47

Gemlik Anadolu Lisesi 2015 Mezunlarından Anlamlı Mesaj

"Hepimiz Kardeşiz" Gemlik Anadolu Lisesi 2015 yılı mezunları bayram sonrası başlayacak üniversite eğitimleri öncesinde bir araya gelip arkadaşlarıyla vedalaşırken aynı zamanda artan terör olayları karşısında tepkilerini 'Hepimiz Kardeşiz' yazısı ve Türk Bayrağımızla dile getirdiler.

Gemlik Anadolu Lisesi 2015 Mezunlarından Anlamlı Mesaj
banner3

Terörün insanlık suçu olduğuna işarete edere gençler PKK terör örgütünün asker ve polislerimize art arda yaptığı saldırıları şiddetle kınadıklarını ifade ederek 'Acımız büyük, yüreğimiz yanıyor. Şehit düşen kahraman evlatlarımızın ruhları şad olsun. Yüreğimiz vatan savunması için canlarını feda eden şehitlerimiz için sızlıyor.Saldırıları şiddetle kınıyoruz.” şeklinde açıklamada bulundular.

Terörizmin ve teröristlerin hedefi insanlık olduğunu belirten Gemlik Lisesi 2015 Mezunları terör örgütü kalleşçe yapılan katliam ve haince saldırılarıyla milletimizin birliğine ve dirliğine tuzak kurmuş, toplumun birlikte yaşama umuduna kurşun sıkmıştır. PKK'nın hedefi bin yıllık kardeşliğimizdir, milletimizdir, ortak geleceğimizdir, birlikte yaşama irademizdir .İçerden ve dışarıdan beslenen bu terör örgütü, haince planları ve amacı ne olursa olsun, Birliğimize yönelik karanlık emellerine ulaşamayacak ve bizler gençler olarak da Şehitler ölmez vatan bölünmez' ifademizin ardından 'Hepimiz Kardeşiz' diyerek bu oyunu bozacağız şeklinde konuştular.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2015, 07:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28