banner47

Gemlik'in Markası Tescillendi

Gemlik'in önde gelen basın kuruluşlarından GemlikLife internet haber sitesi marka tescilini aldı.

Gemlik'in Markası Tescillendi
banner3

Gemlik'in önde gelen basın kuruluşlarından GemlikLife internet haber sitesi marka tescilini aldı.

Gemlik'in tarafsız sesi olan yayın kuruluşu, her geçen gün büyüyerek yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Gemlik'in ilk ve tek yayın stüdyoları ile bir ilke imza atan kuruluş, markasını tescilleterek sektöründe bir ilke daha imza attı.

GemlikLife imtiyaz sahibi Serkan Kaynar, Türk Patent ve Marka Kurumu'na başvuruda bulunarak markanın isim tescilini aldı. Kaynar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Gemlik'in en çok okunan, en çok izlenen ve tıklanan yayın kuruluşu olmak için büyük çaba sarf ettiklerini ve bunu başardıklarını belirtti. Bunun için birçok yatırım yaptıklarını aktaran Kaynar; “Hedefimiz işimizde en iyi olmak. İnsanlara tarafsız ve ilkeli haber sunabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonra GemlikLife ismi bizim ve Gemlik'in markası, yeniliklerimiz artarak devam edecek. Önümüzde çok daha büyük projelerimiz ve sürprizlerimiz var. Gemlik, her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyor.” diye konuştu. 

GemlikLife markasının kurucusu ve genel yayın yönetmeni Feyzi Sarıkaya ise, "Gemlik için sektörde ilklere imza atmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. GemlikLife bugün Gemlik'te her yaştan insanın takip ettiği büyük bir medya gücü. Bunu en iyi şekilde kullanmak ve Gemlik'e hizmet etmek gibi bir amacımız var. Önümüzdeki süreçte kadromuzu güçlendirerek, Gemlik'e yeni değerler kazandırarak yepyeni projeler ile yolumuza devam edeceğiz. Markamızı tescillendirmek bir başlangıçtı, devamı gelecek." ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2018, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28