banner47

Gemlik Cezaevinde Anlamlı İftar

Gemlik Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda düzenlenen iftar yemeğinde mahkumlar ve Gemlik protokolü birlikte oruç açtı.

Gemlik Cezaevinde Anlamlı İftar
banner3

Gemlik Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda düzenlenen iftar yemeğinde mahkumlar ve Gemlik protokolü birlikte oruç açtı.

Borusan Holding ve Gemlik Açık Ceza İnfaz Kurumu'nun birlikte organize ettiği iftar yemeğine, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, Gemlik Garnizon Komutanı Albay Ahmet Tevfik Kuş, Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu, Gemlik İlçe Jandarma Karakol Komutanı Yüzbaşı Barış Bozkurt, Borçelik İdari İşler Yöneticisi ve Borusan Holding Gemlik Kampüs Koordinatörü Serdar Özkaleli, Bursa Başsavcı Vekilleri, Gemlik Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hasan Torun, Hakimler ve Savcılar katıldı.

Gemlik Açık Ceza İnfaz Kurumu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde protokol ve mahkumlar birlikte yemek yedi. Gemlik Roman Kültür ve Dayanışma Derneği de tasavvuf müziği ile organizasyona renk katarken, kurumdan emekli olan ve tayini çıkan infaz memurlarına plaket töreni yapıldı.

Gemlik Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hasan Torun, "İftar yemeğimize katılan tüm misafirlerimize teşriflerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Emekliliğe ayrılan ve tayinleri çıkan çalışma arkadaşlarımıza da bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalardan dolayı kutluyoruz. Bundan sonraki yaşantılarında kendilerine başarılar diliyoruz. Bu organizasyonda bizlere destek olan Borusan Holding Yönetimi'ne de ayrıca teşekkürü bir borç bilir, şimdiden herkesin Ramazan Bayramı'nı kutlarım." dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2017, 05:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER