banner47

Gemlik Anadolu Lisesinin Yarım Kalan İnşaatı Tamamlanıyor

Gemlik Belediyesinin girişimleri sonucu GEMPORT A.Ş. tarafından yapımı üstlenilen ve 4 Kasım 2012 yılında temeli atılan Gemlik Anadolu Lisesinin kaba inşaatı GEMPORT tarafından iki yıl içerisinde tamamlandı.

Gemlik Anadolu Lisesinin Yarım Kalan İnşaatı Tamamlanıyor
banner3

2014 yılından sonra okulun yarım kalan inşaatının tamamlanma işini Bursa Valiliği üstlenmişti.

Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca yapılan ihale süreci itirazlar ve eksik belgeler gibi nedenlerle bir kaç kez ertelenmişti.

12.06.2015 tarihinde yapılan son ihaleye itiraz süresinin dolumu ve yer tesliminin ardından Gemlik kamuoyunun uzun zamandır beklediği inşaata bu hafta başında başlandı.

 Önceki ihalelerde işin bitim süresi 190 gün olarak belirtilirken şu ana kadar yaşanan gecikmeler göz önüne alınarak son gerçekleştirilen ihalede işin bitim süresi 90 gün gibi kısa bir zamana çekildi.

Gemlik Anadolu  Lisesi Müdürü Hayrettin Arıcı yarım kalan inşaatın tamamlanması için çalışmaların başlamasını sevinçle karşıladıklarını ifade ederek  'İnşallah kısa zamanda okulumuz inşaatı tamamlanır.Herhangi bir gecikme olmazsa 29 Ekim Cumhuriyet bayramında resmi açılışımızı yapabiliriz.

 Gemlik'imizin en eski ve köklü okulumuz yeni binamızda geçmişten gelen birikim ve kültürüyle hizmet vermeye devam edecek.Okulumuzun yeniden yapılma sürecinde katkılarını esirgemeyen,destek veren Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı sayın Bilal Çelik'e; Kaymakamımız sayın Cahit Işık'a; Belediye Başkanımız sayın Refik Yılmaz'a; İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mehmet Duran'a; Belediye Meclis Üyelerimize; okulumuzun bizden önceki idarecilerine ve bütün emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' diye konuştu.

4 katlı olarak yapılan yeni binada 24 derslik,10 idari birim, 4 labaratuar ve 2 çok amaçlı salon bulunacak.İnşaatın tamamlanmasıyla eski bina yıkılıp bahçeye kazandırılacak.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2015, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28