banner47

Yasadışı Avlanmaya Topyekün Savaş

Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanlığı ve Gemlik Kent Konseyi’nin birlikte organize ettiği, “Marmara Denizinde Yasadışı Su Ürünleri Avcılığının Önlenmesi” konulu toplantı, 29 Temmuz Çarşamba günü Saat 14.00’te Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapılacak. Karacabey-Kurşunlu, Armutlu-Bozburun, Gemlik-Kumla-Karacaali-Narlı sahilleri ve bu hatların doğusunda kalan Marmara Denizinin tamamında gerçekleşecek mücadele için işbirliği kararının çıkacağı toplantıya çok sayıda önemli kurum ve kuruluşun temsilcisi katılacak.

Yasadışı Avlanmaya Topyekün Savaş
banner3

Toplantıya Marmara Denizine Kıyısı bulunan ilçelerin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri, Jandarma Komutanlıkları, Emniyet Müdürlükleri, Belediye Başkanlıkları, Liman Başkanları, Köy Muhtarlıkları, Su Ürünleri Kooperatifi Başkanlıkları, Özel Liman İşletmeleri, Balık Hali Müdürlüğü, Balık Halindeki Dükkân Sahibi Firma Yetkilileri, Yalova İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri katılacak. Toplantıya Gemlik Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim ve Yürütme Kurulu üyeleri ile Belediye Başkanı Refik Yılmaz ev sahipliği yapacak. Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanı Tayfun Paşaoğlu’da toplantıda yer alacak.

Bu önemli toplantının son dönemde, Yasadışı avlanmanın önlenmesi kapsamındaki en geniş katılımlı ve ciddi organizasyonlarda birisi olduğuna dikkat çekildi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2015, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER