banner47

Galip Canayaz Cinayet Kurbanı!

Bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda evine gitmekte olan Galip Canayaz, Tarık Demir tarafından vurularak hayatını kaybetti.

Galip Canayaz Cinayet Kurbanı!
banner3

Bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda evine gitmekte olan, Bursaspor Fanatiği olarak bilinen, stadyum personeli Galip Canayaz, Tarık Demir tarafından vurularak hayatını kaybetti.

En son Balıkpazarı Mahallesi'nde bir kuaförde fotoğraf paylaşan Galip Canayaz, sosyal medyadaki paylaşımının ardından evine gitmek için yola koyuldu. Yeni Mahalle tarafından, Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi'nin yakınındaki evine giderken, Tarık Demir isimli tır şöförü olduğu öğrenilen şahıs tarafından göğsünden vurularak hayatını kaybetti.

Ağır yaralı olarak evinin hemen yanındaki Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Canayaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yakınları olayı duyar duymaz hastaneye koştu.

Olay yerinin hemen yakınlarında yakalanan katil zanlısı Tarık Demir ise Gemlik Asayiş Büro Ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Emniyetteki ifadesinin ardından savcılığa sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Tarık Demir'in, Galip Canayaz'ı neden vurduğu bilinmiyor.

Aşağıdaki fotoğraf ise Canayaz'ın kendi sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğraf oldu. Fotoğrafta Karacaali Muhtarı Göksal Noca da yer alıyordu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2017, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28