banner47

Ali Kütük'ten Bez Bebek Projesi

Gemlik Ali Kütük Ortaokulu'nun başlatmış olduğu Bez Bebek Projesi'ne diğer okullarda destek verdi.

Ali Kütük'ten Bez Bebek Projesi
banner3

Gemlik Ali Kütük Ortaokulu'nun başlatmış olduğu Bez Bebek Projesi'ne diğer okullarda destek verdi.

"Çocuklar Oynasın Diye 1000 Adet Bez Bebek" projesini başlatan Ali Kütük Ortaokulu Öğretmenlerinden Sibel Akbaş ve Güngör Şengül'e Koza Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi, Şükrü Şenol Ortaokulu, Çınar Ortaokulu ve Anasınıfı, Lale Kemal Kılıç Ortaokulu, Roda Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Gemlik Halk Eğitim Merkezi'de destek vererek projeyi hayata geçirdiler.

Durumu iyi olmayan, oyuncak alamayan çocuklara, sağlıklı oyuncak oynatmak amacıyla bez bebek gönderilecek olan projede bez bebekler hazırlandı. Çeşitli renk ve modellerde 1000 adet bez bebek hazırlandı. Hazırlanan bez bebekler doğu illerindeki okullara ve köy okullarına hediye olarak gönderilecek.

Ali Kütük Ortaokulu Müdürü Faruk Şaşmaz; "Gelecek neslin mimarları, oyun çağında olan çocuklarımız; oyuncaklarla arkadaşlığı, kardeşliği, sevgiyi, paylaşmayı ve kuralları öğreniyorlar. Öncelikle okulumuz öğretmenlerinden Sibel Akbaş ve Güngör Şengül'e böylesine güzel bir projeyi başlattıkları için ve bu projeye destek olan okullara teşekkür ediyoruz." dedi.

Bu güzel proje için, proje mimarlarını ve destekleyen okulları tebrik eden Gemlik Belediye Başkanı ve Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve Gemlik Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık'da proje için her türlü destek vermeye hazır olduklarını belirttiler.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2017, 05:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28