banner47

Ocak Başkanı Değişti

2013 yılından beri görevi yürüten Kartal Gülmez, düzenlenen programla, görevi Ali Yılmaz’a devretti.

Ocak Başkanı Değişti
banner3

Ülkü Ocakları Gemlik İlçe Başkanlığı düzenlediği 3. Vuslat Gecesin'de Ocak Başkanlığı devir teslim töreni düzenledi. 2013 yılından beri görevi yürüten Kartal Gülmez, düzenlenen programla, görevi Ali Yılmaz’a devretti.

Geceye Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Kasım Güler, MHP MDK Üyesi Muhammet Tekin, MHP İl Yönetimi, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, MHP Yıldırım İlçe Başkanı Av. Serkan Aydemir, Kadın Kolları Başkanı Hale Kapyalı, MHP Eski İlçe Başkanı Osman Durdu, MHP Eski İlçe Başkanı Mehmet Kayaoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Ülkü Ocakları İlçe ve Mahalle Başkanları, Anadolu Gençlik Derneği İlçe Başkanı Caner Limon, Atatürkçü Düşünce Derneği Eski Başkanı Emrah Murat Tacar, AKP Gemlik Gençlik Kolu Başkanı Muhammet Ali Kaya, Gemlik Dadaşlar Derneği Başkanı Sezair Arslan, Gemlik Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki, Uludağ Hukuk Mezunlar Derneği Başkanı Av. Selim Pıçakçı, Gemlik Bursasporlular Derneği, Uludağ Hukuk Topluluğu, Uludağ Zeytin Topluluğu, Gemlik Öğrenci Meclisi, ülkü ocaklı gençlerin aileleri ve Ülkücü camianın çok sayıda ismi yer aldı.

GÜLMEZ ‘’Bizi mutlu eden kazandığımız gençlerdir.’’

Programın açılış konuşmasını yapan Gemlik Ülkü Ocakları Başkanı Kartal Gülmez, ‘’4 senedir yürütmekte olduğum görevimi devrediyorum. Gemlik’te bu dönem düzenlediğimiz eğitim faaliyetleri ile gençlerimizi yetiştirmek için mücadele ettik. Çok sayıda gencimiz lise sıralarından üniversite koridorlarına geçiş yaptı. Beni en çok mutlu eden budur. Yönetici kardeşlerime ve şahsıma destek olan tüm ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum. Aldığımız tüm kararların dün olduğu gibi bugün de arkasındayız. Görevi devir alacak kardeşim Ali Yılmaz’a başarılar diliyorum. İnşallah, bu gelenek yaşayacak.’’ Dedi.

Konuşması sonrası döneminde okul başkanlığı yapmış ve üniversite kazanan gençlere de Ülkü Ocakları madalyası hediye etti. Madalya takdiminde duygulu anlar yaşandığı gözlerden kaçmadı.

Kartal Gülmez’e plaket veren MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ise;
‘’Ülkü Ocakları hepimizin yetiştiği yuvadır.  4 sene görevini başarı ile sürdüren Kartal Gülmez kardeşime Türk Gençliğine olan hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Görevi devir alan Ali Yılmaz kardeşime başarılar diliyorum. Her zaman yanınızdayız.’’ şeklinde konuştu.

Program da düşüncelerini paylaşan MHP Gemlik Eski İlçe Başkanı Osman Durdu,
‘’Görevi devir eden ve devir alan kardeşlerim ocağımız da yetişen kendilerini eğitim ve meslek hayatlarında donatmış idealist isimlerdir. Gemlik’te başarılı işler yapan Kartal Gülmez’e teşekkür eder, yeni Ocak Başkanı olan Ali Yılmaz’a başarılar diliyorum. ‘’ şeklinde konuştu.

Konuşmalar ardından Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Kasım Güler kuran bayrak töreni ile devir teslimi gerçekleştirdi. Güler, ‘’Gemlik Ülkü Ocakları gelenekleri ile Türkiye’ye örnek olacak faaliyetleri ve projeleriyle memleketine hizmet eden inançlı bireylerden oluşan Türk-İslam yuvasıdır. ‘’ dedi.

Devir teslim töreninin ardından yeni oluşan yönetimi ile kürsüye çıkan Ali Yılmaz ise

‘’Bizleri yetiştiren ve bugün yalnız bırakmayan tüm dava arkadaşlarıma, önceki yönetim de görev alan dostlarıma, benimle birlikte yola çıkan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu bayrak yarışında ki mücadelemiz ilimde ve bilimde, yüksek ahlak şuurlu gençler yetiştirmek olacaktır. Gemlik gençliğinin sorunlarını çözüme kavuşturacak projelerimiz ile halkımızın karşısına çıkacağız.’’ Dedi.

Program hatıra fotoğrafları çekilerek devam etti.

12 Mart 1990 Gemlik doğumlu olan Ali Yılmaz, lise öğrenimini Celal Bayar Anadolu Lisesinde tamamladı. Yüksek Öğrenimini İstanbul Bahçeşehir Üniversitesin de Endüstri Mühendisliği alanında tamamlayan Yılmaz, Türk Dili ve Tarih Kulübü Başkanlığı, Beşiktaş Ülkü Ocağı Basın Yayın Birimi Yöneticiliği görevini üstlendi. Üniversite sonrası özel bir şirkette Planlama ve Yazılım Mühendisi olarak meslek hayatına devam eden Yılmaz, iyi seviye de İngilizce bilmekte olup evlidir.

Ülkü Ocaklarının önümüz de ki günlerde yeni yönetim tanıtım toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2017, 06:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28