banner47

Esnaf Odasından Yeni Projeler

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurul öncesi projelerini basın mensuplarıyla paylaştı.

Esnaf Odasından Yeni Projeler
banner3

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurul öncesi projelerini basın mensuplarıyla paylaştı.

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki’nin yaptığı basın açıklamasında Gemlik esnafı için faydalı projelerin hazırlandığı dikkatlerden kaçmadı.

Beki, basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“2014-2018 arası 4 yıllık hizmet süremizi hayırlısıyla bitirdik.

Yeni dönem genel kurul için ilki 14 Şubat Çarşamba günü oda lokalimizde, çoğunluk sağlanmazsa ikincisi 21 Şubat Çarşamba günü Pırıltı Düğün Salonu’nda toplanacağız. Şimdiden adaylarımıza ve esnafımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

Dört yıllık hizmet süremiz boyunca esnafımızın yanında olduk, sorunlarının çoğunu çözdük ve yeni dönem için hazırlıklarımıza başladık. Odamızda 1800 civarında kayıtlı esnaf bulunmaktadır. Basit usülde muhasebesini tutarak hizmet verdiğimiz 300 civarında esnafımız vardır. Genel kurulda 1650 esnafımız oy kullanabilecektir.

 

Yeni hizmet döneminde her zaman olduğu gibi esnafımızın yanında durarak sorunlarını çözmeye devam edeceğiz.

Yeni dönem projelerimizin birkaç tanesini basın yoluyla sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Birincisi Küçük Sanayi Sitesi esnafımızın çalışma şartlarını iyileştirmek için mevcut olan kooperatif yönetiminin de işbirliği ile sanayide yer alan iş yeri sayısını arttıracağız.

Ayrıca Bağkur Sanayi Sitesi için üye sayısını arttırarak, kooperatif kuracağız. Mevcut araziyi genişleterek yeni sanayi sitesini esnafımıza kazandıracağız. İçerisinde düğün salonu, toplantı salonu, banka atm.leri, bulunan çok amaçlı esnaf sarayı yapacağız. Bunlar gibi pek çok projemizi gerçekleştireceğimiz bir yeni dönem olmasını diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER