banner47

Efendioğlu: "Ülkemizin Kenetlendiğini Görmek Bizi Gururlandırıyor"

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ergün Efendioğlu, darbe girişimi ile ilgili olarak basın açıklaması yayınladı.

Efendioğlu:
banner3

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ergün Efendioğlu, darbe girişimi ile ilgili olarak basın açıklaması yayınladı.

Efendioğlu'nun yaptığı açıklamar şu şekilde : "Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilk günden beri Ülkemizin birliğine, kardeşliğine ve demokrasimize darp edenlerin her zaman karşısında duracağımızı ve bu süreçte, üzerimize düşen görevleri tereddütsüz yerine getireceğimizi belirtmiştik.

19 Temmuz’da 365 Oda ve Borsamızla birlikte, Orhangazi Ticaret ve Sanayi odası olarak darbeye karşı tepkimizi, 81 il ve 160 ilçede eş zamanlı olarak gösterdik. Demokrasi Vazgeçilmezimiz, Milli İrade Gücümüz, Kardeşliğimiz Geleceğimizdir dedik. TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’yla, Hem Türk iş dünyası, hem de Sivil Toplum Kuruluşları olarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım ile bir araya geldik.

Ülkemiz için, demokrasimiz için, birlik ve beraberliğimiz için devletimizin yanında olduğumuzu ifade ettik.Orhangazi’deki iş camiasıyla, bir araya geldiğimiz her fırsatta, Orhangazi için, ülkemiz için elimizden gelen gayreti daha çok göstermemiz gerektiğini konuşuyor ve vatanımız için üzerimize düşen görevi hevesle yerine getireceğimizi ortak bir dille seslendiriyoruz. “Söz konusu Vatan ise gerisi teferruattır” sözü her kesimde tek bir ağızdan söyleniyor. Ülkemizdeki ve Orhangazi’mizdeki bu birlik beraberlik, bizlerin daha da güçlü olmasını sağlayacaktır. Orhangazi’nin gelecek yarınlara daha çok umutla baktığını, bu uğurda kenetlendiğini görmek beni gururlandırıyor. Orhangazi halkına canı gönülden şükranlarımı sunuyorum.

İş camiası olarak Devletimizin ve milletimizin yanında olacağız. Bu ülkeyi, bu milleti daha zengin yapmak için çalışacağız. Daha fazla yatırım, istihdam ve ihracat yapabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu hain darbe girişimi ülke olarak yeniden birlik ve beraberliğimizi sağlamamıza sebep oldu. Sağlanan bu birlik, beraberlik ve ortak akıl ile geleceğe daha umutla bakıyoruz. Bundan sonra el ele, omuz omuza vererek ülkemizi daha ileriye taşıyacağız. Hedeflerimize ulaşmak için durmadan daha çok çalışacağız.

İlçemizin tüccarından, sanayicisine, esnafından, üreticisine kadar her kesimin, daha güçlü bir ekonomi için, hiçbir kesintiye uğramadan yola devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Kısa sürede hep beraber daha güvenli bir ülke ve daha güvenli bir ekonomiye kavuşacağımıza inanıyorum. Bir kez daha Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2016, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER