banner47

Karacaali Şehitlerimizi Unutmadı

Gemlik Karacaali Mahallesi Demokrasi ve Terör Şehitlerini unutmadı.

Karacaali Şehitlerimizi Unutmadı
banner3

Gemlik Karacaali Mahallesi Demokrasi ve Terör Şehitlerini unutmadı. Geleneksel köy gününü Demokrasi ve Terör Şehitlerine atfen anlamlandıran Karacaali Halkı büyük takdir topladı.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Köy Muhtarı Göksal Noca, bu anlamlı programa destek verenlerin yanı sıra katılan herkese teşekkür etti. İlçe Müftülüğü ile ortak yapılan organizasyonda Kuran Tilaveti ve Mevlit okutuldu. Etli Pilav, Ayran ve Dondurma İkramının da gerçekleştirildiği Köy gününde Mehteran Gösterimi de büyük ilgi gördü.

Karacaali Mahallesi sakinlerine hitaben bir konuşma yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kendileriyle birlikte Demokrasi Nöbetlerini sürdüren mahalle halkına teşekkür etti. Türkiye’nin dört bir yanında büyük feraset ve cesaret gösteren vatandaşların, Türkiye’nin geleceğinin yanı sıra, çocuklarımızın, torunlarımızın ve ümmetin de geleceğini kurtardığına dikkat çeken Refik Yılmaz, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Mahalle halkına böylesi anlamlı bir organizasyon adına da teşekkür eden Refik Yılmaz, “Üçüncü sınıf ülkeler arasına bizi kimse indirmeye çalışmasın. Bin yıldır kardeşçe yaşıyoruz daha bin yıl daha kardeşçe yaşayacağız” dedi.

Karacaali Mahallesinde ikamet eden yazlıkçılar Göksal Noca’ya başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim etti. Karacaali Köy Gününe Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, İlçe Müftüsü Muammer Turan’ın yanı sıra, Belediye Meclis üyeleri, bürokratlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2016, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER