banner47

Doğum Gününde Sokak Hayvanlarını Düşündü

Gemlik, dün akşam daha önce görülmemiş bir doğum günü kutlamasına ev sahipliği yaptı.

Doğum Gününde Sokak Hayvanlarını Düşündü
banner3

Gemlik, dün akşam daha önce görülmemiş bir doğum günü kutlamasına ev sahipliği yaptı.

Bir kaç gün önce sosyal medya hesabından yaklaşan doğum gününde tarafına hediye alınmaması, sokak hayvanlarının ilaç ve mamaya ihtiyacı olduğunu, bu yüzden kendisine hediye alınmamasını isteyen Handan Gürşahin, akşam saatlerinde Gemlik Yeni Sahil girişinde doğum gününü kutladı.

Onlarca kedi ve köpeğin arasında kutlanan doğum gününe Gürşahin'in arkadaşları ve hayvanseverler büyük ilgi gösterdi. Tıpkı doğum günü hediyeleri gibi, alınan mamalarda hediye paketlerine sarılıp Gürşahin'e teslim edildi.

Gelen hediyelerden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Handan Gürşahin, "İlk teşekkürü burada onlarca kediye bakan, onların karınlarını doyuran ve tedavilerini üstlenen Binnur Toplu'ya etmek istiyorum. Doğum günümde, sokak hayvanları için farkındalık yaratmak istedim. Sağolsun arkadaşlarım ve hayvanseverler güzel ilgi gösterdi. Gelen, gelemeyen, mesaj atan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Amacım sokak hayvanlarının varlığını unutturmamak. Çünkü onlar bizim gibi değil, istedikleri zaman yiyecek bulamıyorlar. " dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2017, 05:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28