banner47

Klima Satışları Patladı

Her geçen gün daha da artan sıcaklar klima satışlarına olan ilgiyi arttırdı.

Klima Satışları Patladı
banner3

Her geçen gün daha da artan sıcaklar klima satışlarına olan ilgiyi arttırdı.

Samsung Bulutoğlu Müdürlerinden Cavit Turan, yaz başına göre klima satışlarının ikiye katlandığını ifade etti. Turan, ayrıca "Samsung'tan tablet ve akıllı telefon hediyesi kampanyası da hem Gemlik hem de Orhangazi mağazamızda geçerli olmaya başladı. Bu da klima satışlarını arttıran diğer bir etken oldu" dedi.

Beyaz eşya, elektrikli ev aletleri ve elektronik ürünlerde dünya markası olan Samsung'un Gemlik ve Orhangazi mağazalarındaki klima stokları hızla tükeniyor. Dünyanın önde gelen ürünleri olarak tanınan Samsung klimaların, yenilenen teknoloji ve tasarımı ile tüketicinin dikkatini çektiğini söyleyen Cavit Turan, "Göz kamaştırıcı tasarımları ve gelişmiş performanslarıyla dünya çapında ödüller kazanan Samsung klimalar Gemlik ve Orhangazililerden büyük ilgi görüyor.Rüzgarsız serinlik teknolojisi ile öne çıkan Samsung klimalar, tüketiciye önemli kolaylıklar da sağlıyor. Samsung klima sahibi olan kullanıcılar, klima üflemesinin vermiş olduğu rahatsızlıklardan kurtuluyor. Ayrıca enerji tüketimi önemli oran da azalıyor ve klima sesi rahatsızlığı da Samsung ile tarih oluyor." dedi.

Klima Alana Tablet veya Telefon HEDİYE!

Samsung Bulutoğlu, Gemlik ve Orhangazi mağazalarında yaz ayına özel kampanya yaptıklarını ifade eden Turan, "Samsung'un tüm kampanya ve indirimlerini mağazalarımızda aynı gün uyguluyoruz. Bu aya özel kimalarda hediye kampanyamız bulunuyor. Gemlik ve Orhangazi mağazalarımızda klima alanlara ÖTV devletten, tablet veya akıllı telefon hediyesi ise bizden." dedi.

 

Kampanyaya dahil olan klima modellerinden, AR24MSSDCWK/SK ve AR12MSPXBWK/SK model ürün alınması durumunda Samsung Galaxy Prime +/SM-G532F model cep telefonunu; AR18MSSDCWK/SK ve AR24MSFSCWK/SK model ürün alınması durumunda Samsung Galaxy A7 Tablet (T280Q)  model tableti, kampanya şartlarını yerine getirmek koşuluyla herhangi bir ücret ödemeden  almaya hak kazanacaktır.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2017, 06:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28