banner47

Borsadan İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Bot ve Mont Yardımı

Gemlik Ticaret Borsası geleneksel hale gelen yardımlarını bu yılda yerine getirdi.

Borsadan İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Bot ve Mont Yardımı
banner3

Gemlik Ticaret Borsası geleneksel hale gelen yardımlarını bu yılda yerine getirdi. Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yaptığı titiz çalışma sonucu 600 öğrencinin bot ve mont yardımı yapıldı. Gemlik Ticaret Borsası her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin projesi ile hayata geçirdiği öğrencilere yardım desteğini bu yılda yerine getirdi. 81 ilde 365 oda ve borsa aracılığıyla sağlanan destek ilçemiz de de Gemlik Ticaret Borsası sayesinde ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Gemlik Ticaret Borsası’na sağladığı ödenekle 600 öğrencinin kışlık bot ve mont ihtiyacı karşılandı.

Çakır: Kazanmak İstiyorsanız Eğitime Yatırım Yapın

Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır: “ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından rutin olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dönük yardımı bu yılda yerine getiriyoruz. Türkiye Odalar ve borsalar birliği 365 oda ve borsasıyla 1 buçuk milyon üyesiyle Türkiye’nin ekonomisine yön veren en büyük kuruluştur. Türkiye’deki kalkınmaya katkı sağlıyor. Ramazan ayında 365 oda ve borsa aracılığı ile 11 milyon lira civarında gıda yardımı yaptık. Bu yıl 365 oda borsa aracılığı ile 11 milyon liralık öğrencilere yönelik yardım başlattık. Eğitime yatırım yaparsanız hiçbir zaman zarar etmezsiniz.” diye konuştu.

Eğitime Katkımız Devam Ediyor

Birlik ve beraberliğin sağlanması ile hizmet skalsının da genişleyeceğini ifade eden Gemlik Ticaret Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Çakır: “ Eğitime katkımız devam ediyor. Biz Gemlik Ticaret Borsası, Odalar Birliği olarak hizmetlerimiz devam ettiği sürece eğitime her zaman katkı yapmaya devam edeceğiz. Bu gün ilçemizde ihtiyaç sahibi öğrencilere 600 mont 600 bot yardımında bulunduk. İhtiyaç sahibi öğrencileri kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak belirledik. 24 tane okuldan 600 öğrenci bu yardımı alacak.” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2017, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER