banner47

Eğitim Bir-Sen'den İş Yeri Temsilcilerine Seminer

Eğitim Bir-Sen Gemlik Temsilciliği Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerinde işyeri temsilcilerine yönelik eğitim semineri düzenledi.

Eğitim Bir-Sen'den İş Yeri Temsilcilerine Seminer
banner3

Eğitim Bir-Sen Gemlik Temsilciliği Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerinde işyeri temsilcilerine yönelik eğitim semineri düzenledi.

Akşam yemeği sonrası başlayan ve  yaklaşık 3 saat süren seminere Gemlikteki okul ve kurumlarda Eğitim Bir-Sen'i temsil eden yaklaşık 50 üye katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan Eğitim Bir-Sen Gemlik Temsilcisi Halil Gemici iş yeri temsilcilerin çoğunun seminere katılmasından dolayı memnuniyetini ifade ederek 'Sizler Türkiye'nin en büyük sendikasının  çalıştığınız kurumdaki iş yeri temsilcilerisiniz.Sendikamızın uç beylerisiniz. Sendikamızın çalışmalarını en iyi şekilde anlatacak sizlersiniz.Bu açıdan son derece önemli olan bu seminere katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim' diye konuştu.

Akşam yemeği sonrası   Atatepe sosyal Tesisleri toplantı salonunda gerçekleşen  semineri Eğitim Bir-Sen Bursa Şubesi Başkan Vekili Mustafa Sarıgül ile Teşkilatlanmadan sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Fatih Kocaağa ve Mali işlerden sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Arif Arı sundu.

Sendikacılığın ve Eğitim Bir-Sen'in tarihçesini anlatan Eğitim Bir-Sen Bursa Şubesi Başkan Vekili Mustafa Sarıgül örgütlenmenin önemine vurgu yaptığı konuşmada 'Dün yapılan darbelere teslim olunurken bugün örgütlü bir toplum olmanın kazanımı darbeler savulmaya başlamıştır. Burada Memur-Sen’in bir milyon üyesiyle Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olmanın tesiri ve kazanımı büyük olmuştur. İlk belirtiler ortaya çıkarken daha Cumhurbaşkanımız meydanlara inin demeden önce sendikamızdan gönderilen SMS’lerle tüm üyelerimiz meydanlara dökülmüş ve darbecilere meydanları dar etmiştir. Artık özgüvenimiz yüksek ve ümitliyiz' dedi.

Eğitim Bir-Sen Bursa Şubesi Başkan Yardımcıları Fatih Kocaağa  ve Arif Arı'nın sunumlarıyla tamamlanan eğitim seminerin sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.

Seminerde Eğitim Bir-Sen Gemlik İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Beki,Ömer Öksüz,Bülent Öztürk,Gonca Arıcı,Obam Cemal Bayar ve Şuayb Serdaroğlu'da hazır bulundu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2017, 06:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28