banner47

Belediye'den Eğitime Destek

Gemlik Belediyesi'nin Eğitim ve Öğretime yönelik destekleri hız kesmiyor.

Belediye'den Eğitime Destek
banner3

Gemlik Belediyesi'nin Eğitim ve Öğretime yönelik destekleri hız kesmiyor.

Bir yandan özel sektör işbirliğiyle ilçedeki okul ve derslik sayısının artmasının öncüsü olan, diğer yandan okul bahçelerinin düzenlenmesinden, okullara spor salonu kazandırılmasına, okul çevrelerine parklar ve yeşil alanlar yapılmasına büyük katkılar koyan Gemlik Belediyesi, eğitim ve öğretimdeki eksikliklerin giderilmesinde de başarılı çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Yarı yıl tatilinde köy statüsünden Mahalle statüsüne dönüşen Engürücük ve Kurtul Mahalleleri İlkokullarına da el atan Gemlik Belediyesi, okulların sınıflarla birlikte tamamını epoksi kaplaması ile donattı. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli ve Fen İşleri Müdürü Hasan Tahsin Aydın, öğrencilerin daha sağlıklı alanda eğitim ve öğretim görebilmeleri için karo mozaik zemin üzerine çift kat su bazlı epoksi kaplamaların yapıldığını söylediler. 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısına yetişen çalışmalar sonrasında okullarda incelemelerde bulunan Vedat Büyükgölcigezli ve Hasan Tahsin Aydın, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri tarafından da yoğun ilgi gördüler.

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, Belediye olarak eğitim ve öğretime olan desteklerin süreceğini belirterek, mahalle statüsüne dönüşen köy okullarının çehre düzenlemesi, bahçe düzenlemesi ve okul istinat duvarlarının iyileştirme çalışmalarının da yapılacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2017, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28