banner47

Ak Parti Binasında Şehitler Köşesi

Ak Parti İlçe teşkilatının hazırladığı şehitler köşesi Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun da katıldığı duygulu törenle açıldı.

Ak Parti Binasında Şehitler Köşesi
banner3

Ak Parti İlçe teşkilatının hazırladığı şehitler köşesi Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun da katıldığı duygulu törenle açıldı.

Gemlikli 17 Şehidin isim ve resimleri ile şehadet tarihlerinin bulunduğu metal tablolar Şanlı bayrağımızın ortasında bulunduğu köşe ile bir yerde daha ölümsüzleşti.  Şehitler köşesi açılışında Şehit aileleri de hazır bulundu.

Ak Parti binasında düzenlenen törende açılış konuşmasını yapan Ak Parti ilçe başkan Yaşar İslam, Vatan borcunu canıyla ödeyen şehitlerimize saygımızı göstermek için bu köşeyi yaptık, onların sayesinde güven ve huzur ortamında yaşıyoruz, böyle güzel evlatlar yetiştirdiğiniz için sizlere de teşekkür ediyoruz dedi.

Başbakan yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Milletvekilleri; Zekeriya Birkan, İsmail Aydın, Muhammet Müfit Aydın, Gemlik Belediye başkanı Refik Yılmaz’ın yanı sıra partililerin katıldığı Şehitler Köşesi programında konuşan Bursa Milletvekili İsmail Aydın’da Gemlik teşkilatının düzenlendiği bu anlamlı proje ile şehitlerimize olan saygı ve bağlılığımızı ortaya koymuş oluyoruz dedi, 1071 den bugüne bu ülkenin çok badireler atlattığının altını çizen Aydın, 1071’den bugüne kadar tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, bu topraklarda yaşamanın bir bedeli var, aziz şehitlerimiz bu bedeli kanlarıyla ödediler dedi.

Son konuşmayı yapan Başbakan yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ise, sade gibi görünen Şehitler köşesinin mahiyeti nedeniyle çok büyük anlam taşıdığını belirterek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü: İlk kez Gemlik teşkilatının yaptığı bu köşe diğer teşkilatlarımıza da örnek olacaktır. Teşkilatımıız kutluyorum, Bizler vatanımızı namusumuzun teminatı olarak görürüz, vatansız kalmak, cansız kalmak demektir. Şehitlerimiz bu vatanını ilelebet payidar kalması için gözlerini kırpmadan canlarını feda ettiler. Başta Güvenlik teşkilatlarımızın da olmak üzere içimizdeki hainleri temizledikçe daha da güçlüyüz diye konuşmasını sürdüren Çavuşoğlu, biz gittiğimiz yere barış götürüyoruz diyerek Batı medyasını da eleştirdi.Kara propaganda yapan Batı Medyasını eleştiren Çavuşoğlu, Afrin’e giren askerimizin boynuna sarılanları görmez geliyorlar dedi. Çavuşoğlu sözlerini “Bu vatana, bu bayrağa yan bakanını gözünü oyarız” diye sözlerini sonlandırdı.

Programın sonunda Gemlik Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı’nın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2018, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28