banner50
banner47

İyi Parti Gemlik Teşkilatı Ankara'da

İYİ Parti Gemlik İlçe Teşkilatı, 1. Olağanüstü Kongreye katılmak üzere Ankara’ya gitti.

İyi Parti Gemlik Teşkilatı Ankara'da
banner3

İYİ Parti Gemlik İlçe Teşkilatı, 1. Olağanüstü Kongreye katılmak üzere Ankara’ya gitti.

Yolculuğun başlamasından evvel açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı, halkımıza ‘hayırlı olsun, şimdi güzel ülkemizin geleceğini aydınlatmak için yola çıkacağız. Bu kongreyle, seçilmiş delegelerimizle parti yönetimimizi oluşturacak ve seçeceğiz. Hepimiz göreceğiz ki ne salona ne de salon dışarısına sığmayacağız. Halkımızdan, üye olsun olmasın herkes, bir şeylerin mesajını vermek için Ankara’ya; İYİ Parti Kurultayına koşuyor. Biz de o göreve koşanlardan birer damlayız. İşte o mesaj, halk tarafından gönderildiği adrese gidecek. Allah yardımcımız olsun’ dedi.

Ankara’da, kurultayın yapılacağı salonun hınca hınç dolu olduğu ve vatandaşlarla partililerin dışarıda birbirini yalnız bırakmadığı görüldü. Kürsüye çıkan, Genel Başkan Meral Akşener konuşmasında şu noktalara değindi: Halkın canı ekonomidir, sanayici ve sermaye sahipleri korkuttular, yurt dışına kaçırıyorlar. Yandaşlarına her yeri peşkeş çekiyorlar. Hükümet, çarşı-pazardaki sessizliği, işler iyi diye yoruyor ama halk korkudan; başıma bir iş getirirler diye susuyor. Gazetecileri de korkuttular. Bizler korkuya boyun eğeceklerden değiliz. Hükümeti uyarıyorum, milletin aklıyla alay etmenize izin vermeyiz. Canınızın istediği gibi davranıp, size uymayanlara ‘hain’ muamelesi yapamazsınız.

İYİ Parti, ilkeler ile yola çıktı. Cumhuriyet, demokrasi, parlamenter sistem, ülke kaynaklarının eşit dağılımı bizim vazgeçilmezlerimizdendir. Güçsüz ve korunmaya muhtaçlar, devlete emanettir. İnanç ve yaşam özgürlüğü, hukuk koruması altında olacaktır. Millet her sabah uyanıp ‘bugün ne oldu’ diye endişe etmekten bıktı. Herkesin içi ferahlasın diye siyaset yapıyoruz. Millete nefes aldırmak zorundayız, o nefes İYİ Parti’dir. İYİ Parti an itibarı ile Türkiye’yi yönetmeye hazırdır. Pek çok siyasi partiye nasip olmayan siyasetçi ve yönetici kadrosuna sahibiz. Allah vaat etti bu günlere geldik! Bize bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun!

Bizler milletimize ve devletimize, koşulsuz ve aracısız bağlıyız! Bizlere ‘fetö’ iftirası atan aynaya baksın da, en büyük fetöcüyü görsün! Şimdi daha çok üstümüze gelecekler, dik duracağız.

Akşener, korkun nedir de ittifak arıyorsun?

Konuşmasında Cumhurbaşkanı’na seslenen Akşener, sizi ittifaka zorlayan nedir? Saadet Partisi’ni iknaya zorlayan, yüzüne kapı çarptığınız Rahmetli Erbakan’ın adını anmaya zorlayan nedir? İYİ Parti korkusudur. Biz de ittifak çalışması yapıyoruz. 3 Çocuğunu zar zor okutan Fatma Hanım, Trabzon’da eskiden mahsul satıp oğlana düğün yapardık, tarla satıp toruna düğün yaptım diyen amcayla, Ahlat’ta kulağıma; bunlar bizi pkk ya peşkeş çekti, bu bayrak bizim, bırakma bizi Meral Abla diyen esnafla; camiler arttı faiz yükseldi, cemaat camiden uzaklaştı, yazın beni de diyen emekli müftü ile ittifak yapıyoruz’ dedi.

Konuşmalardan sonra başlayan oylamada, Meral Akşener ve Yönetim Kurulu kullanılan tüm oyları alarak seçildiler.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2018, 05:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER