banner47

Açık Öğretim Sınavları İlk Kez Gemlik'te

Daha önce AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nde (AÜ-AÖF) eğitim gören Gemlikli öğrencilere müjdeyi vermişti, bugün ilk kez Açık Öğretim Sınavları Gemlik'te yapıldı.

Açık Öğretim Sınavları İlk Kez Gemlik'te
banner3

Daha önce AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nde (AÜ-AÖF) eğitim gören Gemlikli öğrencilere müjdeyi vermişti, bugün ilk kez Açık Öğretim Sınavları Gemlik'te yapıldı. Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık'ın bu konudaki ısrarı Açık Öğretim Fakültesi Öğrencilerinin takdirini kazanırken. Açık Öğretim sınavlarının Gemlik'te yapılmasında büyük emeği olan Işık'a teşekkürlerini de ilettiler.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Gemlik’te 2 bin civarındaki öğrencinin sınavlara girmek için Bursa il merkezine gitmek zorunda kaldıkları Açık Öğretim sınavları eziyet olmaktan çıktı. Bugün sabah 09:00'da başlayan Açık Öğretim Sınavları Gemlik'te 6 okulda yapıldı. Gemlik Belediye Başkan Vekili Emir Kantur, Ak Parti Gemlik İlçe Başkan Yardımcıları İsmail Topkaç ve Hacı Örnek sınava giren öğrencilere başarılar dilerken, aynı zamanda su,kek ve meyve suyu ikram ettiler.

Sınava giren öğrenciler artık Gemlik'te sınava girmekten dolayı oldukça mutlu olduklarını belirtirken, "Bursa'da sınava girmek tam bir eziyetti. Sabah 09:00'da gireceğimiz sınav için Gemlik'ten sabah 06:00'da yola çıkmamız gerekiyordu. Bu hem bizi yoruyor hem de sınav motivasyonumuzu düşüyordu." ifadelerine yer verdiler.

Açık Öğretim sınavları yarında devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2016, 08:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28