banner47

Yarı Final İlk Maçı Gemlikspor'un

Yarı final ilk maçında Gemlikspor 20 sayı farkla Gemlik Basketbol'u mağlup etti.

Yarı Final İlk Maçı Gemlikspor'un
banner3

Yarı final ilk maçında Gemlikspor 20 sayı farkla Gemlik Basketbol'u mağlup etti. Gemlikspor : 82 - 62 : Gemlik Basketbol

2016 2017 Sezonu 74 takım ile start alan Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi 1.grup eleme maçları sonrası 38 takım elenirken 36 takım ile yola devam etti.

2.eleme grubu sonrasında 12 takımın elenmesi ile 24 takım playoff oynamaya hak kazandı. İlk playoff müsabakaları sonrasında 6’li finale kalmak için mücadele eden takımlardan 12’si Yarı finale kalmaya hak kazandı.

Yarı finale kalan 12 takım içinde Gemlikspor ve Gemlik Basketbol'da yer aldı. 

Yarı final ilk maçlarında eşleşen Gemlikspor ve Gemlik Basketbol, dün akşam Gemlik Kapalı Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. 

Tam bir derbi havasında geçen mücadelede Gemlikspor, taraftarının da müthiş desteği ile maçın başından sonuna kadar üstünlüğünü korudu. Maçın sonunda tam 20 sayı farkla Gemlik Basketbol'u mağlup eden Gemlikspor avantaj sağladı.Maç Gemlikspor : 82 - 62 : Gemlik Basketbol şeklinde sonuçlandı.

Öte yandan Bursa Çevik Kuvvet Polisi'nin Gemlikspor taraftarına uyguladığı anlamsız müdahaleler ise gergin anların yaşanmasına neden oldu.

Rakibi karşısında 2 galibiyete ulaşan takım 6'lı finallere kalmaya hak kazanacak. 

Bir sonraki Gemlikspor- Gemlik Basketbol maçı ise 5 Mayıs Cuma günü saat :18:00'de Gemlik Kapalı Spor Salonu'nda oynanacak.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2017, 07:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28