banner47

Özgürlük ve Demokrasi Turnuvası Yakında Başlıyor

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği'nin öncülüğünde Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik Kent Konseyi, Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü ile ortaklaşa organize ettiği Özgürlük ve Demokrasi Veteranlar Futbol Turnuvası 15 Temmuz'da başlayacak.

Özgürlük ve Demokrasi Turnuvası Yakında Başlıyor
banner3

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği'nin öncülüğünde Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediye Başkanlığı, Kent Konseyi, Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü ile ortaklaşa organize ettiği Özgürlükler ve Demokrasi Veteranlar Futbol Turnuvası 15 Temmuz'da başlayacak.

Turnuva öncesi takım temsilcileri ile İlçe Spor Müdürlüğü'nde toplantı yapan Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Şükrü Deviren, burada turnuvadaki kurallardan ve takımların üzerlerinde bulunan sorumluluklardan bahsetti. Bu turnuvanın Gemlik'e ve gelecek kuşaklara örnek olacak bir spor organizasyonu olduğundan bahseden Deviren, "Şuanda 12 takım başvuru yaptı. Şimdiden turnuvaya büyük bir ilgi var. Bu turnuvaya ilgi gösteren kurum ve kuruluşlara derneklere, kısacası herkese teşekkür ediyor, tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum. İnşallah çok güzel bir turnuva olacak." şeklinde konuştu.

12 takımın katıldığı turnuva 6’şarlı 2 grupta oynanacak maçlarla başlayacak. Gruplarında ilk dörde giren takımlar, grup aşamalarından sonra çeyrek final, yarı final ve finale doğru tek maç eleme sistemi ile karşılaşacaklar.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2017, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28