banner47

Gemliksporlu Futbolcular İsyan Etti

Geçtiğimiz sezon şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig'e çıkan, hemen ardından ligden düşen Gemlik'in milli takımı Gemlikspor zor günler geçiriyor, kimse sesini çıkarmıyor.

Gemliksporlu Futbolcular İsyan Etti
banner3

Geçtiğimiz sezon şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig'e çıkan, hemen ardından ligden düşen Gemlik'in milli takımı Gemlikspor zor günler geçiriyor, kimse sesini çıkarmıyor.

Yaşanılan maddi ve manevi sıkıntıların üzerine Gemlikspor Kulübü Başkanı Cumhur Aydın ve futbolcular birlikte direnmeye devam ettiler. Ama sıkıntılar o kadar çok artmaya devam etti ki dayanacak güçleri kalmadı. Gemlikspor'un bu duruma gelmesinin tek sebebi Gemlikli iş adamlarının, esnafın, Gemlik halkının bu kulübe destek vermemesi olarak gösteriliyor.

Maçlara Çıkmayacaklar

Öte yandan dün akşam Gemlikspor takım kaptanı Muharrem Deliçam'ın sosyal medya hesabındaki paylaşımı gündeme bomba gibi düştü.

A takım futbolcuları olarak artık maçlara çıkmayacaklarını belirten kaptan, şu ifadelere yer verdi : "Ülke gündemi değiştirmek istemezdim ama yerel sporda Birkaç açıklama yapmak istiyorum. 1999'dan beri Gemlikspor'un lisanslı futbolcusuyum iyi sezonum oldu kötü sezonum oldu alt yapılarda ve a takımda kaptanlık yaptım. Aşkımızı yaşadık. Güldük ağladık. Küme düşürdük şampiyonluk yaşadık. Ama hiç bir zaman Gemlikspor armasından, Gemlikspor sevgisinden kopmadık öyle ki, şimdi de kaptanlığı üstleniyorum. Son 2 sezondur yaşanılan olaylar alınan kötü sonuçlarda beni yıldırmadı. Her yere gittik yapılacak her müdahaleleri yaptık. Hem başkanım Cumhur Aydın olsun hem dışarıdan yetişen arkadaşlarım ağabeylerim olsun, ama artık maddi manevi olaylar, yönetim yetersizliği desteksizlik maddi yetersizlik kadro yetersizliği teknik yetersizlik Gemlik halkının duyarsızlığı derken artık bütün yollar kapandı. Ben ve futbolcu arkadaşlarım kardeşlerim bugüne kadar idmanlarına çıkmış maçlarına çıkmış o formanın hakkını sonuna kadar vermişlerdir. Ama bu kadar olumsuz olayların bizi ailesel maddi ve manevi sebepler yara almamıza ve takım olmaktan çıkmamıza neden olmuştur. Gemlikspor A Takım futbolcuları olarak maçlara çıkmama kararı aldık. Herkes hakkını helal etsin kamuoyuna duyurulur."

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2016, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER