banner47

Gemlikspor Taraftarlar Derneğinde Yönetim Değişti

Gemlikspor Taraftarlar Derneği 2.dönem başkanı Şafak İsmail Şendil'in özel nedenlerinden dolayı görevi bırakması derneği olağanüstü kongreye götürdü. Olağanüstü yapılan kongrede Gemlikspor camiasının sevilen ismi Nurettin Saçıl başkan oldu.

Gemlikspor Taraftarlar Derneğinde Yönetim Değişti
banner3

Gemlikspor Taraftarlar Derneği 2.dönem başkanı Şafak İsmail Şendil'in özel nedenlerinden dolayı görevi bırakması derneği olağanüstü kongreye götürdü. Olağanüstü yapılan kongrede Gemlikspor camiasının sevilen ismi Nurettin Saçıl başkan oldu.

Tek liste ile aday olan yeni başkan Nurettin Saçıl, genç bir kadro ile yönetimi devraldı. Tam bir Gemlikspor aşığı olan yönetim şu isimlerden oluşuyor; "Nurettin Saçıl, Mehmet Ege, Hüseyin Çakıcı, Murat Ersöz, Ali Karayılmaz, Özgür Ekmekçi, Mustafa Duran, Hacı Seyit Uğur, Cemil Apak, Ferhat Orhan, Mustafa Turan, Serhat Çolak.

Gemlik Gençlerini Tribüne Çekeceğiz

Yeni yönetimin GemlikLife'a özel yaptıkları açıklamada; "Gemlik yıllardır kötü anılmış, hep kötü lanse edilmiş, ne yazık ki madde bağımlılığı ve cinayetlerle gündeme gelmiş. Biz Gemlikspor Taraftarlar Derneği olarak bunun çözümünün spor ve kardeşlik olduğu kanaatindeyiz. Bu sebeple Gemlik gençlerini tribüne çekip sporla buluşturmak istiyoruz. Tribünden şiddeti ve küfürü kaldırıp sadece Gemlikspor'umuzu desteklemek istiyoruz.

30 yıl aradan sonra çıktığımız Bölgesel Amatör Ligi'nde ne yazık ki tutunamadık ve düştük. Bu sebeple Gemlikspor Taraftarları olarak çok üzgünüz. BAL'da iken destek olmayan, Gemlikli sanayici ve işadamlarını, esnafı, Gemlik halkını Gemlikspor'a destek olmaya davet ediyoruz. Çünkü Gemlikspor'un yeri amatör ligler değil profesyonel liglerdir. Bu sayede Gemlik'in marka değeri kat ve kat artacaktır.

Gemlikspor Taraftarlar Derneği 3.dönem yönetimi tamamen birlik ve beraberliği savunacaktır. Birlikten kuvvet doğar sloganı olacaktır. Bu sebeple Gemlik'teki tüm taraftar derneklerini de birlik ve beraberliğe çağırıyoruz. Çünkü biz bir olursak Gemlikspor hep zirvede olacaktır. Son olarak Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne de bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Bu sezon Gemlik'te oynanacak olan maçlarda rakip takımların karşı tribün olan misafir tribüne alınmasını rica ediyoruz. Olası kışkırtmalara karşı bunu bir çözüm olarak kendilerine sunuyoruz. Çünkü artık Gemlikspor tribünlerinde kavga ve küfürün olmasını istemiyoruz." ifadelerine yer verdiler.

Öte yandan yeni başkan Saçıl, "Yeni sezonda Gemlikspor'u üst liglere çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Sezon açılışından önce sürpriz organizasyonlarımız olacak. Gemlikspor'umuzu bu sezon hiç bir maçında yalnız bırakmayacağız." dedi.

Not : Çekilen fotoğraf özellikle sahildeki kayalık bölgede çekilmiştir. Sebebi ise Gemlikspor Taraftarlar Derneği'nin henüz bir lokali yokken, kayalıklarda yapılan görüşmeler sonucunda kurulmuş olmasıdır.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2016, 20:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER