banner47

Gemlikspor Şampiyon Olamadı Ama...

Bursa 1.Amatör Küme şampiyonluk maçında Orhangazi Yeniköyspor ile karşı karşıya gelen Gemlikspor, sümer amatör lig umutlarını bir sonraki sezona sakladı.

Gemlikspor Şampiyon Olamadı Ama...
banner3

Bursa 1.Amatör Küme şampiyonluk maçında Orhangazi Yeniköyspor ile karşı karşıya gelen Gemlikspor, sümer amatör lig umutlarını bir sonraki sezona sakladı.

Orhangazi Gölspor Tesislerinde oynanan maç gergin başladı. Gerginliğin ilk sebebi ise Orhangazi Emniyeti'nin iki tribünü de Yeniköyspor taraftarına ayırması ile başladı. Gemlikspor taraftarına yer ayrılmamış ve tel örgülerin ardında çamurun içinde maç izlemek zorunda bırakılmışlardı. Taraftar bu duruma tepki gösterdi. Öte yandan maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan Yeniköyspor'un 60 numaralı futbolcusu da Gemlikspor taraftarına yabancı cisim atınca ve küfürler savurunca ortalık iyice gerildi.

Öte yandan Gemlikspor taraftarı için Gemlik Belediyesi otobüs vermeyince devreye Nilüfer ve Mudanya Belediyeleri girdi. Gemlikspor taraftarı Orhangazi'de oynanan maça Nilüfer Belediyesi'nin ve Mudanya Belediyesi'nin otobüsleri ile gitti.

Gergin başlayan ilk yarı gergin bir şekilde 0-0 sona erdi. İlk yarının bitiş düdüğü ile birlikte gerginlik giderek tırmandı. Hakemlere öfke savuran Gemlikspor taraftarı "60 numaralı  formayı giyen futbolcuyu görmüyor musunuz hocam?" diyerek sitem edince araya çevik kuvvet polisleri girdi. Jop kullanarak Gemlikspor taraftarını uzaklaştıran çevik kuvvet ekipleri, Gemlikspor taraftarının etrafını sararak güvenlik önlemlerini arttırdı. Stad dışında da tomalar hazır bekletildi.

Maçın berabere bitmesi ile Yeniköyspor Süper Amatör Lig'e çıkarken, Gemlikspor amatör ligde mücadelesine devam edecek.

Maç sonu açıklama yapan Gemlikspor Kulübü Başkanı Cumhur Aydın: "Bugün oynanan maçta bizimle birlikte olan, desteklerini esirgemeyen sahada mücadele eden oyuncularımıza, teknik heyete ve taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Bizlere maç izletmemek için elinden geleni yapan Orhangazi Emniyet Müdürlüğüne, şampiyonluk için yolan çıkan takıma başarı dileme zahmetinde bulunmayan sevgili Belediye Başkanımıza, tüm Gemlikspor camiası adına teşekkür ederim." dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2018, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28