banner47

Fikret Orman Gemlik’i Ziyaret Etti

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Gemlik’te sevgi seliyle karşılandı.

Fikret Orman Gemlik’i Ziyaret Etti
banner3

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Gemlik’te sevgi seliyle karşılandı.

Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şahmeran Çelenkoğlu’nun yanı sıra Gemlik Basketbol Spor Kulübü Başkanı Berkay Bulut ve Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ı da makamında ziyaret eden Fikret Orman’ı Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Ali Alınca’nın yanı sıra, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda taraftar karşıladı.

Kendisi de Beşiktaş taraftarı olan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Fikret Orman’ı makamında ağırladı. Çok sayıda taraftarın da yer aldığı ziyarette, Gemlik’in tanıtımını yapan Mehmet Uğur Sertaslan, zeytinin başkenti, liman ve sanayi şehri Gemlik’in turizme yönelik özelliklerini anlattı. Zaman zaman esprilerin havada uçuştuğu sohbet toplantısında, Sırp Futbolcu Adem Llajiç’in bonservisinin de alınmasını isteyen Mehmet Uğur Sertaslan, “Gemlik’teki Beşiktaşlı gençler bunu çok istiyor. Bana da söylediler, üstümde kalmasın” dedi. Gemlik’teki taraftarlar derneğinin barış ve kardeşlik içinde, her türlü sosyal projeye birlikte katıldıklarını da vurgulayan Mehmet Uğur Sertaslan, “Zaten bizim amacımız ve misyonumuzda budur. Hizmet ve yatırımlar yaparken, Gemlik’i barış kenti de yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

CHP’nin 2009 yılında Gemlik Belediyesini kazandığında Beşiktaş’ın şampiyon olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “Bu yıl da bekliyoruz. Bizim için sürpriz olmaz” diye espri yaptı. Bursa Spor ile Beşiktaş taraftarları arasındaki husumetin son bulması da dilenen toplantıda, Gemlik’teki dayanışmanın Türkiye’ye örnek olması da istendi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’da, Bursa Spor Başkanı Ali Ay’dan övgüyle bahsederek, husumetin kavgadan beslenen bir grup nedeniyle sürdürüldüğünü, ancak buna pirim verilmeyeceğini kaydetti.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Fikret Orman’a Gemlik Zeytini ve zeytinyağı hediye ederken, Fikret Orman’da Mehmet Uğur Sertaslan’a üzerinde ismi yazılı 16 numaralı formayı hediye etti. Orman, 10 Nisan Çarşamba Günü Bursa’da Kartal Yuvası Mağazası açılışına katılacak ve taraftarlar dernekleri ile bir araya gelecek.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2019, 07:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER