banner47

Feyzi ve Pelin "Evet " dedi

Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Sarıkaya yaşamını Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Yüzme Hakemi Pelin Cabi ile birleştirdi.

Feyzi ve Pelin
banner3

Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Sarıkaya yaşamını Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Yüzme Hakemi Pelin Cabi ile birleştirdi.

Gemlik Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende Feyzi ve Pelin Sarıkaya çiftinin nikâhlarını Gemlik’in Yeni Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan kıydı. Şerif Ahmet ve Nurten Sarıkaya çiftinin oğulları Feyzi Sarıkaya ile Mükerrem ve Adnan Cabi’nin kızları Pelin Cabi’nin nikâh törenleri yoğun ilgi gördü. Alkışlar arasında salona giren genç çifti akrabaları, arkadaşları, siyasetçiler ve sevenleri yalnız bırakmadı. Aynı zamanda YouTuber olan çiftin bir çok hayranıda nikah törenini kaçırmamak için farklı şehirlerden Gemlik’e geldi.

Çiftin nikâh şahitliklerini Muhammet Erdem, Mustafa Erim Kadıköy, Betül Kadan ve Ahter Çiçek yaptı. RM Organizasyon tarafından Sarıkaya çifti için dekore edilen sahne ise davetlilerden tam not aldı. Seçim öncesi yaptıkları canlı yayın programında Feyzi Sarıkaya’ya “Merak etme, nikâhını ben kıyacağım” dediğini anımsatan Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, esprileriyle törene renk kattı.

Genç çiftin kınası 7 Haziran 2019'da Syrus Otel'de, düğün törenleri ise 8 Haziran 2019 tarihinde Karacaali Leb-i Derya Garden'da yapılacak.

Bizde genç çiftimize GemlikLife Ailesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2019, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER