banner47

Aktaş:"Mutlu olmak için itaat et rahat et"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş dün akşam Gemlik Rüyam Düğün Salonu'nda, AK Parti Gemlik Gençlik Kolları Başkanı Muhammed İhsan Doğan ve Sinem Albayrak'ın nikah akidlerini gerçekleştirdi.

Aktaş:
banner3

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş dün akşam Gemlik Rüyam Düğün Salonları'nda, AK Parti Gemlik Gençlik Kolları Başkanı Muhammed İhsan Doğan ve Sinem Albayrak'ın nikah akidlerini gerçekleştirdi.

Büyük bir katılımın gözlendiği nikah töreninde şahitlerin sayısı da yüksekti. Genç çiftin mutlu günlerine şahitliklerini, AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Bursa İl Başkan Vekili Gökay Bilir, AK Parti Bursa Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse, AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam, AK Parti Gemlik İlçe Başkan Vekili Ferhat Doğan, AK Parti Gemlik Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, AK Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, Doğan Mühendislik Firma Sahibi Mesut Doğan yaptı. Bu kadar çok şahidin olmasının ardından "Sapasağlam bir nikah hayırlı uğurlu olsun, devlet burada millet burada maşallah." diyen Alinur Aktaş genç çiftin nikah akidlerini gerçekleştirdi.

Alinur Aktaş : "Mutlu Olmak İçin İtaat Et Rahat Et"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Muhammed İhsan Doğan ve Sinem Doğan'ın nikah akidlerini gerçekleştirdikten sonra aile cüzdanlarını teslim etmeden önce damat Muhammed İhsan Doğan'a dikkat çekici bir öneride bulundu; "Kardeşim mutlu olmak istiyorsan itaat et rahat et." dedi. 

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık; "Muhammed kardeşimiz bizim yol arkadaşımız, beraber çalışma yaptığımız, çok sevdiğimiz, çok değer verdiğimiz bir kardeşimiz. Onun bu cemiyetinde bulunmak, nikah akdine şahitlik etmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Kendisine eşine ve ailelerine bir ömür boyu mutluluk diliyorum." dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2019, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23