banner47

Çotanakspor Yönetimi İstifa Etti

Kulüp Başkanı İbrahim Ercan yaptığı açıklamada; "2,5 aydır gururla kulüp başkanı olarak hizmet verdiğini anımsatarak, Gemlik Çotanakspor Kulüp Başkanlığı görevimden gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum" ifadesini kullandı.

Çotanakspor Yönetimi İstifa Etti
banner3

Gemlik Çotanakspor Kulüp Başkanı İbrahim Ercan yaptığı  açıklamada; "2,5 aydır gururla kulüp başkanı olarak hizmet verdiğini anımsatarak, Gemlik Çotanakspor Kulüp Başkanlığı görevimden gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum" ifadesini kullandı.

Yeni heyecan oluşumunun Çotanakspor'da olumlu katkı sağlayacağına inandığını aktaran Ercan, yeni görev alacak kulüp başkanının maddi manevi yanında yer alacağını ve her zaman kulübün emrinde olacağını belirtti.

YÖNETİM TOPLUCA İSTİFA ETTİ

Çotanakspor yöneticileri  bir araya gelerek acil durum değerlendirmesi yaptıkları öğrenildi. Yapılan görüşmelerde Çotanakspor yöneticilerinin hem basında ve sosyal medyada çıkan haberlerden rahatsızlık duydukları hem de işleri nedeniyle takıma zaman ayıramadıklarını belirterek, olağanüstü kongreye gitme kararı aldıkları belirtildi.Çotanakspor yönetiminin istifası ve akabinde olağanüstü kongre kararı alınması ile birlikte kongrenin 4 Ocak 2016 tarihinde yapılmasına karar verildi. Bu tarihte kimse  Yönetimi kurmazsa  Dernekler Masasına ve kulüp anahtarı kaymakamlığa teslim edilecek.

"İSTİFASININ NEDENİ KULÜBE YETERİNCE DESTEK VERİLMEMESİ"

Kulüp  basın sözcüsü Yalçın Fındık, kulüp başkanı İbrahim Ercan'ın istifasının nedeninin, kulübe yeterince destek verilmemesinden kaynaklandığını belirtti. Fındık, Ercan'ın istifasına ilişkin yaptığı  açıklamada, takımda devam eden maddi problemleri istifa gerekçesi olarak gösterdi.Ancak şunu kamuoyu çok iyi biliyor ki bu istifanın nedeni maddi sıkıntılar ve kentin takıma destek vermemesidir. Başkanımız gerekli desteği göremediği için istifa etmek zorunda kalmıştır” ifadesini kullandı.

Halil Ataş: “Daha önce konuştuğumuz gibi yönetim kurulu olarak görevi bırakıyoruz. En kısa sürede yönetim oluşturulması gerekiyor. Sırtına sopa vurulacak bir ben miyim yani. Kaynak oluşturulmadıkça Bu kulüp yürümez. Ben demogoji yapmıyorum, buyursunlar yarından itibaren yeni bir yönetim oluştursunlar gelsinler bize, bizim hesabımız kitabımız her şeyimiz ortada.  Bizim de üstümüze düşen ne varsa yaparız.”

Gemlik Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Durmuş Uslu ise yaptığı açıklamada; " Gemlik Çotanakspor Kurulan Yeni Yönetimi bugün hem futbolcuların hem teknik heyetin ve grup Patoz un acil çözülmesi istenen beklentileri için geniş katılımlı bir toplantı yapılmıştır. Çözümün süreç gerektiğinden Gemlik halkı ve esnafından gerekli desteği alamadıklarından dolayı tabiri caiz ise rica üzerine kurulan yönetim haksız baskılara ve yanlış anlaşılmalara maruz kaldığından dolayı istifa etmiştir. Sabit bir geliri olmayıp tamamen bağışlarla ayakta durmaya çalışan Çotanakspor için yeni bir yönetim arayışı içine girilmiştir. Bu sürece gelinmesinde teknik heyet ile yönetim arasındaki iletişim kopukluğunda önem arz etmiştir." ifadelerine yer verdi.

Yönetimin istifasından sonra olağanüstü kongre tarihi 4 Ocak 2016 olarak belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2016, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER