banner47

Altınları Kaptılar

İzmir’de yapılan Türkiye Atletizm Şampiyonasında dereceye giren sporcular altın ile ödüllendirildiler.

Altınları Kaptılar
banner3

İzmir’de yapılan Türkiye Atletizm Şampiyonasında dereceye giren sporcular altın ile ödüllendirildiler. 16 yaş altı Türkiye Şampiyonasında Necla Bilgi hem uzun atlamada hem de 75 metre engelli yarışta Türkiye beşincisi olarak Gemlik Belediye Spor ’un göğsünü kabarttı. 300 metrede Dilek Özdemir Türkiye 3.sü, Firdevs Güngör Cirit Atmada Türkiye Şampiyonu oldu. Firdevs Güngör Gülle Atmada da Türkiye 3.lüğü başarısını elde etti.

Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü adına yarışan sporcuları makamında kabul eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kulüp Başkanı Hulusi Gandar ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra sporcuları ve antrenörleri Burhan Gümüş’ü tebrik etti. 62 ilden 700’ün üzerinde sporcu arasında Atletizm ’in birçok branşında önemli başarılar elde eden sporcuların Gemlik’in gururu olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, alt yapıya yönelik hizmetler ve tesisleşme sonrasında Gemlik’in sporun birçok branşında çağ atladığını söyledi.

Kulüpler Birliği Başkanı İbrahim Baki’nin de yer aldığı ziyarette, genç sporcuları tek tek tebrik eden Refik Yılmaz, altın ile ödüllendirdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2016, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER