banner47

Buz Devri 5 Gemlik'te Vizyonda

Türkçe seslendirmesini Ali Poyrazoğlu, Haluk Bilginer ve Yekta Kopan'ın gerçekleştirdiği Buz Devri serisinin 5. filmi dünya sinemaları ile aynı anda 15 Temmuz Cuma günü Gemlik Venüs Sineması'nda vizyona giriyor.

Buz Devri 5 Gemlik'te Vizyonda
banner3

Türkçe seslendirmesini Ali Poyrazoğlu, Haluk Bilginer ve Yekta Kopan'ın gerçekleştirdiği Buz Devri serisinin 5. filmi dünya sinemaları ile aynı anda 15 Temmuz Cuma günü Gemlik Venüs Sineması'nda vizyona giriyor. "Buz Devri 5: Büyük Çarpışma"da efsane karakterler Sid, Manny ve Diego'nun yeni maceraları izlenebilecek. 

Seanslar : 11:30-14:00-16:00-18:00-20:00

Özet ve Detaylar

Fox Animation Studios ve Blue Sky Studios firmalarının yapımcılığında hayata geçirilecek serinin yeni filmi çok sevilen animasyonun beşinci filmi olacak. Meşe palamudu delisi firavun faresi Scrat karnını doyurmaya çalışırken bir takım kozmik olayları tetikler ve bunun ucu Buz Devri'nin sevdiğimiz kahramanlarına dek ulaşır. Tuhaf ekibimiz yaşamlarını kurtarabilmek için, rengarenk yeni karakterlerle tanışacakları egzotik diyarlara doğru eğlenceli bir yolculuğa çıkarlar. Filmin yönetmenliğini Mike Thurmeier ve Galen T. Chu üstleniyor.

Fragman

 

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2016, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28