banner47

Okyanustan Bir Kova Su Almakla Okyanus Yok Olmaz

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı, partilerinden 5 ismin istifa ettiği üzerine yapılan habere tepki göstererek, istifa eden 5 kişinin yönetim kurulu bile üyesi olmadıklarını savundu.

Okyanustan Bir Kova Su Almakla Okyanus Yok Olmaz
banner3

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı, partilerinden 5 ismin istifa ettiği üzerine yapılan habere tepki göstererek, istifa eden 5 kişinin yönetim kurulu bile üyesi olmadıklarını savundu.

Yapılan haberin hoş olmadığını ve kasıtlı bulduklarını kaydeden Adnan Bıyıklı, “Bize haksızlık yapılıyor. Her partide uyum sorunu yaşayarak ayrılanlar olabilir. Parti ismi vermeden söylemek gerekirse son üç ayda farklı partilerden istifa ederek partimize katılan üye sayısı bazı çevreleri ürkütmüş olmalı ki bir bardak su da fırtına koparma ihtiyacı hissetmişlerdir. Bilinmelidir ki yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla tek vücut olarak 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi hedefine kilitlendik. Yönetimimizde sorun varmış gibi göstermeye çalışma gayretleri beyhudedir” dedi.

Yönetim Kurulu üyeleri ve kalabalık bir partili grubu ile basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı, bir halk hareketi olan İYİ Parti’nin iktidarının Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı ile gerçekleşeceğini belirterek, “Görülüyor ki biz bazı kişileri bayağı korkutmuşuz. Bari attığınız taş ürküttüğünüz kurbağaya değseymiş. İşte bu tür kasıtlı haberlerden medet uman zihniyet, siyaseten çözüm üretemeyen zihniyetin ta kendisidir. İYİ Parti Türkiye’de bir okyanustur. Okyanustan bir kova su alınırsa okyanus yok olmaz. Onlar bozulmuş kimyaları ve bozulmuş ruhsal yapıları nedeniyle nasıl yanlı haber yaptırırlarsa yaptırsınlar bu mesajı Gemlik halkının nasıl okuduğu önemlidir” diye konuştu.

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı, sadece 4 günlük stant çalışmalarında Gemlik’ten 400, Kumla’da 250, Umurbey’de de 120 üye kaydı yaptıklarını vurgulayarak, “Üye sayımız 1000’i aşmıştır. Bu verdiğim sayılar, ulusal haber ajansı vasıtasıyla duyurulan spekülasyon haberin sebebini anlatmaya sanırım yeterlidir” dedi. “Hodri Meydan” diye konuşmasını sürdüren Adnan Bıyıklı, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri sonrasında yerel seçimlere de tek yürek tek yumruk halinde hazırlanacaklarını kaydederek, “Yerel seçimlerde de bir önceki seçimlerde hezimete uğradığımızı iddia edenlere hesap soracağız. Denizi olan yerde işsizlik olmaz. Biz ülkemizin ve Gemlik’in yaşam kalitesini yükseltmek için çalışıyoruz. Bunun üzerine projeler üretiyoruz” dedi. İYİ Parti İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı, basın toplantısının ardından partiye aynı gün üye olan 10 kişiye rozet taktı.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2018, 07:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28