banner47

MTTB Tahsisine Sert Tepki

Geçtiğimiz günlerde Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gençlik Merkezi olarak açılan Yalı Konak'ın Milli Türk Talebe Birliği Bursa Şubesine tahsisi tartışmalara yol açtı.

MTTB Tahsisine Sert Tepki
banner3

Geçtiğimiz günlerde Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gençlik Merkezi olarak açılan Yalı Konak'ın Milli Türk Talebe Birliği Bursa Şubesine tahsisi tartışmalara yol açtı.

Vatan Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı bu konu ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı. Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi ve Gemlik Ilçe Başkanı Özlem Türker'in açıklamasında şu ifadelere yer verildi : 

"12 Nisan'da yerel basında,sahilimizdeki harap halde bulunan Yalı Konak'ı yaklaşık 2 milyon TL maliyetle restore edip Gemlik Gençlik Merkezi olarak hizmete açıldığı haberleri yer aldı. Açılışta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve MTTB (Milli Türk Talebe Birliği ) Bursa Şube Başkanı Samet Enes Öztürk'ün fotoğrafları gazetelere yansıdı. 13 Nisan günü Ulusal Kanal internet haber sitesinde; bazı Gemlik'li gençlerin söz konusu gençlik merkezine Belediye'nin sanarak gittiklerini fakat kapıda MTTB (Mili Türk Talebe Birliği ) Bursa Şubesi tabelasını görünce buranin MTTB 'ye tahsis edildiğini öğrenip tepkili bir şekilde oradan ayrıldıkları haberine yer verildi.

1)Tüm Bursa'lıların  2 milyon TL parası ile yapılan bu gençlik merkezi MTTB denilen örgüte hangi standartlar düşünülerek tahsis edilmiştir?

2)Gemlik'te Belediye adına tüm Gemlik'li gençleri kapsayan bir gençlik merkezi kurmak yerine neden geçmişi karanlık ,eli kanlı MTTB seçilmiştir?

3)Sn.Recep Altepe ve Sn.Refik Yılmaz Gemlik'li gençler deyince neden aklınıza bir tek MTTB gelmiştir?

Türkiye'nin ABD-İSRAİL eliyle tuzağa düşürülmek istendiği bu günlerde 16 Şubat 1969 günü Dolmabahçe'de demirli 6.Filoya ait gemiyi Kıble kabul edip namaz kılan MTTB'Yİ sosyal hayatta güçlendirmek, gençlik merkezlerini bunlara tahsis etmek ABD'YE hizmet etmektir.

Gemlik'li gençlere sesleniyoruz Gençlik Merkezlerini MTTB'nin hizmetini sunanlara HAYIR deyin !

Ülkemizi her koldan ABD tuzağına itenlere HAYIR deyin !

Atanmışlar yönetimine HAYIR deyin !

ABD 'nin projesi olan Başkanlık Sistemi 'ne HAYIR deyin !

Büyükşehir ve Gemlik Belediyesi'ne Sesleniyoruz;

Derhal Yalı Konak'ı tüm Gemlik'li gençlerin güvenle kullanabileceği bir merkez haline getirin.Derhal geçmişi karanlık MTTB'yi gençlik merkezinden çekin."

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2017, 06:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28