banner47

CHP Gemlik'ten Suç Duyurusu

Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı, 22 Aralık 2016 tarihinde internette yayınlanan bir videoda uluslararası güçlerin Türkiye’nin ve insanlığın başına bela ettiği terör örgütünün iki askerimizi yaktığı iddia edilen görüntülerle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu.

CHP Gemlik'ten Suç Duyurusu
banner3

Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı,  22 Aralık 2016 tarihinde internette yayınlanan bir videoda uluslararası güçlerin Türkiye’nin ve insanlığın başına bela ettiği  terör örgütünün iki askerimizi yaktığı iddia edilen görüntülerle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

Konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi :

"

Gazeteci Çetin Emeç “Manzara” isimli son yazısında “Türkiye terör tohumunun yeşerebileceği verimli bir topraktır” demişti. Nitekim kendisi de  yazısının yayınlandığı 7 Mart 1990 günü  işine giderken uğradığı saldırı sonucu şoförü ile birlikte hayatını kaybetti.

Gerçekten Çetin Emeç’in dediği gibi, Türkiye terör belasından yıllardır çok çekmekte ve bu bela çocuklarımızı bizden koparmaya devam etmektedir. Türkiye sadece 20 Temmuz 2015 ile 17 Aralık 2016 tarihleri arasında 510 evladını terör belasında kaybetti. Oysa ki, ABD’nin kara harekatı da düzenlediği 1. Körfez savaşındaki kayıp sayısı sadece 79 idi. Rakamlar arasındaki fark yoruma muhtaç olmayacak kadar açıktır.

Daha 23 gün önce İstanbul Beşiktaş’ta Beşiktaş-Bursaspor maçının bitiminden hemen sonra 36 sı maça gelenlerin güvenliğini sağlamakla görevli  polislerimiz  olmak üzere 44 vatandaşımız hain bir terör saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Bir hafta sonra bu defa Kayseri’de 14 askerimiz çarşı iznine çıkmak üzereyken düzenlenen bombalı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Fırat Kalkanı operasyonun da bu güne kadar 40 a yakın çocuğumuz hayatını kaybetti. En son olarak İstanbul Ortaköy’ de yeni yılın ilk saatlerinde bir gece kulübüne yapılan terör saldırısı sonucu 1’i görevli polisimiz olmak üzere 39 kişi hayatını kaybetmiş, dördü ağır olmak üzere 65 kişi de yaralanmıştır.  Bu insanlık dışı eylemin  bir pazarda ve mabette yapılmasıyla eğlence yerinde yapılması arasında  herhangi bir farkı yoktur. Çünkü  terörün hedefi mekanlar değil, topyekun insanlıktır. Bunun adı vahşettir, katliamdır.  Nereden kimden gelirsen gelsin her türlü terörü lanetliyoruz ve tüm saldırılarda hayatını kaybeden  çocuklarımızı rahmet ve saygı ile bir kez daha anıyoruz. Yaralılara acil şifalar diliyoruz.

22 Aralık 2016 tarihinde internete düşen bir videoda da   uluslar arası güçlerin Türkiye'nin ve insanlığın başına bela ettiği  terör örgütünün iki askerimizi yaktığı iddia edildi. Bahse konu videoyu izlemedik, izlemekte istemiyoruz. Asıl önemlisi bu video da yer alan görüntülerin doğru olmadığı en büyük temennimiz. Ancak bu temennimizin gerçekleşmesi bu konuda yeterli ve ikna edici bilginin kamuoyuna açıklanması ile mümkün olabilecektir.  Yazılı ve görsel medyaya bu videonun neredeyse tamamı kare kare yel almakta bu görüntüler bile hepimizi dehşete düşürmektedir. Çocuklarımızın akıbetini öğrenme hakkımız kapsamında soruyoruz.

Bahse konu videodaki görüntüler doğru mudur? Doğru ise bu video nerede ne zaman

çekilmiştir.Videodaki katiller Türkçe konuşmakta olup, katiller Türk vatandaşımıdır.? Bu sonucun oluşmasında yetkilerin herhangi bir ihmal veya kusuru söz konusu mudur?

Tüm bu hususlar hakkında bugün Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığına başvuruyoruz ve terör örgütünün propagandasını içeren bu videonun her türlü yazılı ve görsel medyada yayınının derhal durdurulmasını talep ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2017, 05:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28