banner47

Canan Bölük Vatan Partisi 2.Sıra Milletvekili Adayı

Gemlik'in sevilen isimlerinden biri olan emekli öğretmen Canan Bölük, Vatan Partisi Bursa Milletvekili Adayı oldu.

Canan Bölük Vatan Partisi 2.Sıra Milletvekili Adayı
banner3

Gemlik'in sevilen isimlerinden biri olan emekli öğretmen Canan Bölük, Vatan Partisi Bursa Milletvekili Adayı oldu.

Gemlik'in adayı olmaktan gurur duyduğunu ve Gemlik ve Bursa için önemli ilkeleri olduğunu belirten Vatan Partisi Bursa 2.Bölge 2.Sıra Milletvekili Adayı Canan Bölük, Vatan Partisi Gemlik İlçe Yöneticileri ile birlikte GemlikLife Genel Yayın Yönetmeni Feyzi Sarıkaya'yı ziyaret etti.

Ziyarette neden aday olduğunu açıklayan Bölük,  "Vatan Partisi'nin seçim bildirgesinde Türkiye için çok önemli maddeler barındırdığı için, Türkiye için önemli bir parti olduğu için, siyasetin siyasetçiye kazandırdıklarından ziyade, siyasetçinin halka neler kazandıracağını bildiğim için, laik Cumhuriyet ilkesini ilelebet yaşatabilmek için, Bursa'ya ve Gemlik'e neler kazandıracağımızı bildiğim için aday oldum.Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Doğu Perinçek ülkemiz için gereklidir. Türkiye, olağanüstü bir döneme girmiştir ve çözüm de olağanüstü olacaktır. AKP-MHP iktidarı çıkmazdadır. CHP-İyi Parti muhalefeti de çaresizdir. İçine girdiğimiz çetin dönemin tek çözümü Doğu Perinçek'tir, Vatan Partisi hükümetidir. Kahraman ordumuzu yönetecek kahraman bir hükümet kurmak, önümüzdeki görevdir. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin geleneksel örgütlenme modelini yeniden kuracağız. Askeri eğitim ve sağlık kurumlarını yeniden açacağız. İncirlik Üssü'nü ABD'ye kapatacağız. HDP'yi kapatacağız. Kandil'e beyaz bayrak çektireceğiz. Türk de biziz Kürt de biziz. Hepimiz Türk milletiyiz. Yurdun her köşesine huzur, devlet eliyle yatırım yapacak eşitliği ve bütünlüğü sağlayacağız." şeklinde konuştu.

CANAN BÖLÜK KİMDİR?

Özel banka memuru İsmail ve Bağkur emeklisi Saime Bölük'ün 3.kızı olarak 1960 yılında Gemlik'de doğdum.İlk ve orta öğrenimimi Gemlik'de tamamladıkdan sonra Atatürk Eğitim Enstitüsü FKB blm.1980 yılında mezun oldum.Anadolu Ünv.Açık Öğrenim Fak.Fizik Blm.Lisansımı tamamladım ve Bursa Kız Lisesi'nde göreve başladım.Gemlik Kız Meslek Lisesi,Ş.Ş.O.O ve T.S.O Gazi İ.Ö.O görev yaparak 2010-2011 ders yılında emekli olarak siyasi çalışmalara başladım.ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ,CUMHURİYET KADINLARI DERNEĞİ'nde aktif olarak görev aldım.

Vatan Partisi'nden Millet Vekili adayı olmamdaki ana tema "Siyaset bana ne verecek değil,ben halkıma ne vereceğim"ilkem ile aday oldum.Laik Cumhuriyetimizin ilelebet yaşaması,insanların insanlık onuru ile ekonomik,sosyal,kültürel olarak temiz bir ülkede yaşaması hedefim.Eğitim ve Öğretimin Milli Müfredat ile sürdürülmesi çağdaş,bilimsel seviyeye çekilmesi hedefim.Doğa;Canlı ve cansız varlıkların bütünüdür.Yaşam için ekosistem önemlidir.Doğada bulunan tüm canlılar yaşama hakkına sahiptir.Vatanımın bölünmezliği,Bayrağımın özgürce dalgalandığı vatan toprağımın zerresi değerlidir.Birlik,beraberlik,ırk,dil,din ayrımı yapılmaksızın özgürlükler her birey için önemlidir.Üreten Milletler güçlüdür bu güç ile halk insanca yaşamı yaşar.Topraklar ekilir,sürülür,ürünler alınır pazarlanırsa köylüm refah yaşar.Devlet güçlü olur.Huzur ile yaşayan topluluklarda terör olgusu yaşanmaz.Türkiye'nin TAM BAĞIMSIZLIĞINDAN YANAYIM.Nato'dan çıkarak üslerin kapatılmasından yanayım. Savaşdan değil Barışdan yanayım.Vatan Partisinin Seçim Bildirgesinde de bu unsurlar çok önemli olduğu için adaylığımı VATAN PARTİSİ'nden koydum.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER