banner47

Binlerce Gemlikli Borusan İftarında Buluştu

Borusan Holding'in her yıl Gemlik Belediyesi işbirliği ile düzenlediği geleneksel halk iftarına yaklaşık 7 bin kişi katıldı.

Binlerce Gemlikli Borusan İftarında Buluştu
banner3

Borusan Holding'in her yıl Gemlik Belediyesi işbirliği ile düzenlediği geleneksel halk iftarına yaklaşık 7 bin kişi katıldı.

Türkiye’nin en güçlü sanayi kuruluşu Borusan, en önemli üretim alanlarından Gemlik’i sosyal, kültürel ve eğitim odaklı yatırımlarıyla desteklemeye devam ediyor. Borusan’ın bu kapsamda her yıl düzenlediği halk iftarı Gemlik İskele Meydanı’nda binlerce kişiyi bir araya getirdi. Borusan ve Gemlik Belediyesi işbirliği ile düzenlenen, tüm Gemliklilerin davetli olduğu iftar yemeği büyük ilgi gördü. Yedi binden fazla Gemlikliyi buluşturan iftara Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Demircioğlu, Borusan yöneticileri, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Yüce, Gemlik Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Bozkurt, Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam, Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Zafer Işık, İyi Parti Gemlik İlçe Başkanı Dr.Adnan Bıyıklı katıldı.

Borusan’ın her yıl Gemlik Belediyesi işbirliği ile düzenlediği geleneksel halk iftarı İskele Meydanı’nda Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İftardan önce yaptığı konuşmada, Gemlik'in Borusan için önemine vurgu yapan Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Demircioğlu şunları dile getirdi:“1976 yılında Borusan Boru’nun fabrikasını Gemlik’te açtığımız ilk günden beri olduğu gibi, bugün de burada dostluk ve dayanışma içerisinde bir aradayız. Bu süreçte birçok Gemlikli bizim çalışma arkadaşımız oldu. Sizlerin desteği ile fabrikalar açtık, yeni yatırımlarla faaliyetlerimizi genişlettik, burada Türkiye’nin en modern limanlarından birini kurduk.40 yıl boyunca işlerimizle burada istihdam ve değer yaratırken, Gemlik’in sosyal kalkınmasına da elimizden geldiği kadar destek verdik. 1976 yılında misafirdik, şimdi kendimizi ev sahibi görüyoruz. Gemlikli çocuklarımızın eğitimlerine yönelik yatırımlar yaptık. Başka sosyal yatırımlarımız oldu. Bunların tümünü, bize sıcak bir yuva olan Gemlik ve desteklerini esirgemeyen Gemlikliler sayesinde başardık. Gemlik ilçemizle aramızda koparılamayacak bir gönül bağı oluştu. Bu bağı sosyal, ekonomik ve kültürel yatırımlarımızla güçlendirmeye devam edeceğiz”

İftar programının ardından sahne alan İncesaz grubu ise iiftara katılan binlerce Gemlikliden büyük alkış aldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2018, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER