banner47

Bozbey, “Gemlik zeytininin önünü açacak siyasi iradedir”

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Gemlik Balıkpazarı’nda halka seslendi. Gemlik’in çok önemli bir yer olduğunu vurgulayan Bozbey kredi kartı borçlanmalarında altını çizerek “Böyle giderse milletimiz kredi kartı borçlarını ödeyemeyecek” dedi

Bozbey, “Gemlik zeytininin önünü açacak siyasi iradedir”
banner3

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Gemlik Balıkpazarı’nda halka seslendi. Gemlik’in çok önemli bir yer olduğunu vurgulayan Bozbey kredi kartı borçlanmalarında altını çizerek “Böyle giderse milletimiz kredi kartı borçlarını ödeyemeyecek” dedi

CHP Gemlik İlçe Başkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Balıkpazarı’nda vatandaşlarla buluştu. Buluşmaya Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Kemal Atan, CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, Kadın ve Gençlik Kolları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“NE OLDU O TABELAYA?”

Gemlik çok önemli bir yer çünkü, Gemlik deyince aklımıza hemen o Orhan Veli’nin şiiri gelir. Gemlik’e doğru denizi göreceksin, sakın şaşırma. Nerede o tabela? Bursa’dan gelen herkes o tabelayı gördükten sonra şöyle bir kendine geliyordu ve denizi görüyordu. Nasıl Osmangazi’den Nilüfer’e girerken Gülümseyin Nilüfer’desiniz yazan tabela var ya oradan esinlendik biz işte ama o tabelayı da kaldırdılar.

ZEYTİN GEMLİKLİNİN CEBİNİ DOLDURMUYOR”

Gemlik gerçekten bizim için çok önemli bir yer Gemlik zeytini dediğimizde şöyle bir baktığımızda Türkiye’nin her yerinde bilinen ama Gemliklinin cebini doldurmayan bir düzeye geldi. Evet teşvik veriliyor. Sizin bu kıymetli zeytininiz konusunda proje geliştirip sadece ülkeye değil dünyaya pazarlayacak bir anlayış oldu mu? Bir zihniyet meselesi bu, sadece sizlerin ürettiğini yok saymak değil sizlerin ürettiğiniz zeytine olanak sağlamak önemlidir. Siyasi irade bu kanalları açacak ki ticaret erbabı da bu bölgeye gelir getirecek.

“İNSANLAR SANDIKLARA KOŞTURACAKLAR”

“Muharrem İnce hakikaten bir ışık yaktı, Umut tazelettirdi bize umudumuzu ümidimizi ortaya koydu ben kendisine teşekkür ediyorum. Ülkenin dört bir yanında Muharrem İnce’nin destekçileri git gide artıyor. Anketlere falan hepsi yanılacak en fazla yanılan anketler, anketörler bu seçim yanılacak. Çünkü insanlar kendini hazırlamış 24’ünü bekliyor, hesabı soracaklar, hesabı sandıkta soracaklar. Onun için Muharrem İnce’nin mitingleri nereye giderse gitsin inanılmaz kalabalık ben Muharrem İnce’nin 1. turda seçileceğine inanıyorum. O gün göreceksiniz insanlar sandıklara gidecekler koşturacaklar ve Muharrem İnce’ye oy verecekler, CHP’ye oy verecekler.25 Haziran sabahı uyandığımızda yepyeni farklı bir güneş bizleri ısıtmaya başlayacak. Gemliklilere özel bir görev düşüyor. Kalan 6 günde bu süreci çok iyi bir şekilde geçirmemiz gerekiyor. Özellikle bu seçimin kaderini kadınlar ve gençler belirleyecek Onun için kadınlara ve gençlere mutlaka uğraşmamız gerekiyor. Kadınların oyunun %50’si CHP’ye gelsin biz gerçekten iktidarız, kadınlar bu devrimi yapacak ardından ise gençler yapacak ve değişim yaşanacak. Hep birlikte başaracağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018, 06:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER