banner47

CHP Millet İçin Yürüdü

Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik İlçe Teşkilatının organize ettiği, “Millet İçin Yürüyoruz” etkinliği yoğun ilgi gördü.

CHP Millet İçin Yürüdü
banner3

Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik İlçe Teşkilatının organize ettiği, “Millet İçin Yürüyoruz” etkinliği yoğun ilgi gördü. CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş’un yanı sıra CHP eski Milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı, Sinema Oyuncusu ve Yönetmen Berhan Şimşek, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar ve Bursa Milletvekili adayları da yürüyüşte yer aldılar. İYİ Parti İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı ve yönetim kurulu üyeleri de yürüyüşe destek verdiler. Mudanya Belediyesi Bandosunun çaldığı marşlarla renklenen yürüyüş, Kapalı Pazar yeri önünde başladı. Orhangazi Caddesi, İstiklal Caddesi ve Ahmet Dural Meydanından 15 Temmuz Demokrasi Meydanına kadar devam eden yürüyüşte, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye tezahüratlı ve sloganlı destek mesajları verildi.

 

15 Temmuz Demokrasi Meydanında konuşan CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce’nin adaylık açıklamasının ardından ikinci mitingini Gemlik’te yaptığını hatırlatarak, hem o mitinge hem de yürüyüşe destek veren Gemlik halkına teşekkür etti. CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski Milletvekili Berhan Şimşek’te, Kuvayı Milliyecilere ve Türkiye’nin üçüncü Cumhurbaşkanı Celal Bayar’a selam çakarak başladığı konuşmasında, erken seçim kararını alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kılavuz ve karga deyimiyle eleştirdi. “Bu memleketi bedavadan bulmadık, Pazar günü bunu öğreteceğiz” diyen Berhan Şimşek,” o, şu, bu değiliz, hepimiz iz” diyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve CHP İkinci Bölge Milletvekili adayı Mustafa Şenyurt’ta birer konuşma yaparak, 24 Haziran’da Recep Tayyip Erdoğan saray saltanatı ve AKP iktidarının sona ereceğini ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2018, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28