banner47

Berkay Bulut bugün resmi olarak açıklanıyor...

Gemlik'in sevilen iş ve spor adamı olan Berkay Bulut'un Ak Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasına saatler kaldı...

Berkay Bulut bugün resmi olarak açıklanıyor...
banner3

Gemlik'in sevilen iş ve spor adamı olan Berkay Bulut'un Ak Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasına saatler kaldı.

Uzun zamandır Gemlik'in merakla beklediği Ak Parti'nin Gemlik Belediye Başkan Adayı kim olacak sorusu bugün saat:14:30'da Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde resmen cevap bulacak.

Kulislerin en güçlü ismi olan Berkay Bulut'un bugün yapılacak aday tanıtım toplantısında resmen açıklanacağı öğrenildi.

GemlikLife'a konuşan Berkay Bulut; "Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve partimizin genel merkezine, bize bu görevi layık gördüğü için teşekkür ediyorum. Çok büyük bir tevazu var dün basınımızda yer alan haberlerin ardından tebrik için arayanlardan dolayı telefonlarım hiç susmadı. Daha şimdiden tevazu gösteren herkese şükranlarımı sunuyorum. Bugün saat:14.30'da Merinos Kültür Merkezinde yapılacak olan, Genel Başkanvekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş ve Milletvekillerimizin katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri AK Parti Bursa Aday Tanıtım Toplantımıza tüm Gemlik halkını davet ediyorum” dedi.

Gemlik'te Büyük Sevinç

Önceki gün Berkay Bulut isminin öne çıkmasıyla Gemlik'te büyük bir sevinç yaşandı. Bugün resmi olarak tanıtılmasıyla bu sevincin daha da artacağı bekleniyor. Daha şimdiden Berkay Bulut haberlerine ve paylaşımlarına sosyal medyada kutlamalar başladı.

Anketler Yanılmadı

Öte yandan GemlikLife sosyal medya hesaplarında Ak Parti'nin Gemlik Adayı kim olmalı başlıklı anketlerinde en çok oyu alarak ilk sırada yer alan Berkay Bulut isminin açıklanması anketlerinde yanılmadığını gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2019, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER