banner47

Apo'yu Sorgulayan Komutan Gemlik'te Konuştu

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, terörist ele başı Abdullah Öcalan'ı sorgulayan Emekli Albay Hasan Atilla Uğur ,Gemliklilerle kahvaltılı söyleşide buluştu.PKK-FETÖ ilişkisini anlatan Atilla Uğur Türkiye 'nin geleceğinin ancak M.Kemal Atatürk rotası ile olacağını dile getirdi.

Apo'yu Sorgulayan Komutan Gemlik'te Konuştu
banner3

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, terörist ele başı Abdullah Öcalan'ı sorgulayan Emekli Albay Hasan Atilla Uğur ,Gemliklilerle kahvaltılı söyleşide buluştu.PKK-FETÖ ilişkisini anlatan Atilla Uğur Türkiye 'nin geleceğinin ancak M.Kemal Atatürk rotası ile olacağını dile getirdi.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Vatan Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı'nın Manastır Sefa Aile Çay Bahçesi'nde düzenlemiş olduğu "Türkiye'nin Geleceği" konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Uğur'u dinlemeye; MHP İlçe Başkanı Osman Durdu ve yöneticileri, CHP Kadın Kolları Başkanı Alev Subaşı ve parti yöneticileri, Gemlik Eski Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler, MHP Belediye Meclis Üyesi Osman Doğan, MHP Eski Belediye Başkan Adayı Adnan Bıyıklı, Gemlik Duyarlılık ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Küçük ve yöneticileri, Gemlik Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Muhammed Usta ve yöneticileri, Gemlik Afyonkarahisarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkan Vekili Mehmet Tunç ve yöneticileri, Kars Ardahan Iğdır İlleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Vural Parlak ve yöneticileri, Gemlik Şehit Aileleri Derneği adına Şehit Ailesi Mehmet ve Ayten Pınar, Vatan Partisi Yalova İl Başkanı İsmail Bilgin ve yöneticileri, TGB Yalova İl Başkanı Seçkin Duran, İşlerinden Olan MSC-Medlog İşçileri, Grevlerine Devam Eden Azot Gübre İşçileri ve çok sayıda davetli geldi.

 

 

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Sunuculuğunu Merve Ayvalı'nın yaptığı programın açılış konuşmasını Vatan Partisi Gemlik İlçe Başkanı Özlem Türker yaptı. Tüm katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Türker, "Bizim bugünkü en önemli konuklarımız hiç şüphesiz haksız ve hukuksuz bir şekilde işlerini kaybeden MSC Medlog İşçileri ve grevleri devam eden Azot Gübre İşçileridir. Biz Vatan Partisi olarak kendilerinin yanındayız. " ifadelerine yer verdi.

 

 

"Gemlik'te İki Sıkıntılı Konuyu Milyonlara Aktaracağım"

Türker'in ardından MSC Medlog ve Azot Gübre İşçilerinden birer temsilci yaşadıkları süreci ve bu süreç içerisinde neler yaşadıklarını anlattı. Anlatmış oldukları konulardan çok etkilenen Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Emekli Albay Hasan Atilla Uğur ise bu konuyu burada bırakmayacağını ve televizyon programlarında milyonlara haklı davanızı anlatacağım diyerek, haklarını arayan işçilere söz verdi.

 

 

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, "Yenişafak gazetesine vermiş olduğum röportaj Türkiye'de bomba etkisi yarattı. İkinci kalkışmadan kastım, birincisi gibi olacak demiyorum zaten. Bir kaos, bir yıldırma taktiği uygulayacaklar. Aşiretlerin yüzde 90'ının bu şer çeteleriyle birlikte olmadığını biliyorum ama yüzde 10'luk bir kesimin İngiliz Büyükelçiliği vasıtasıyla çeşitli angajmanların içine girdiğini ben çok iyi biliyorum, devlet de biliyor. Bu yüzde 10, zaten bu açıklamalarda yok. Diğer aşiretler, beni günah keçisi ilan etsin, bunun hiçbir önemi yok" dedi.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "İkinci kalkışmadan kastım, birincisi gibi olacak demiyorum zaten. Bir kaos, bir yıldırma taktiği uygulayacaklar." dedi.

 

 

FETÖ ve PKK İşbirliği

Vatan Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı'nın Manastır Sefa Aile Çay Bahçesi'nde düzenlemiş olduğu "Türkiye'nin Geleceği" konulu konferansa katılan Uğur, konferans öncesinde GemlikLife'ın sorularını yanıtladı.

Uğur, FETÖ'nün darbe girişiminin, Amerikan menşeli olduğunu belirterek, kandırılma ve sızmalarla hazırlık yapıldığını ve ortaya çıkarıldığını söyledi.

 

 

Daha önce sarf ettiği "FETÖ daha bitmedi. Amerika'nın ikinci bir planı var" sözleriyle milleti bir kaosa ve korkuya sürüklemek istemediğini, aksine birlik ve beraberlik ruhunun sürmesi amacı taşıdığını aktaran Uğur, "Amerika ya da üst akıl, 'Ben bir defa yenildim. İkinci kez bir şeye kalkışmam' mantığında olamaz. Dünya tarihinde de bu, böyle. 1919'larda Türk milletine Anadolu'da yapamadıklarını şimdi yapma peşindeler. Amerika ve İngiltere'nin buradaki plan ve hedefleri çok belli. Irak'a, Suriye'ye baktığımızda, Türkiye'deki katil PKK unsurlarının FETÖ ile iş birliğinin çok açık olduğu bir dönemden geçiyoruz." diye konuştu.

Uğur, öngörülerini devlet birimleriyle de paylaştığını belirterek, konferansa geçerek şöyle devam etti:

"İkaz ettiğimiz nokta şudur, Güneydoğu Anadolu'da bulunan ve şu anda askere, koruyucuya, polise, Kürt kökenli vatandaşımıza saldıran hain PKK, FETÖ ile iş birliği yapmıştır. Çünkü üst akıl, Amerika'dır. Bizim Rusya ile aramızı düzeltmemizden, İran ile iyi ilişkilerimizden, Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı yapmamızdan son derece rahatsızdır, Amerika derin devleti. 'Güneydoğu'da çeşitli atraksiyonlarla insanları birbirine düşürecek şeyler gerçekleştirilebilir, batıda çok büyük bombalar patlatabilirler.' dedim. Hemen arkasından Adana'da 7 tane bomba yüklü araç yakalandı. Geçenlerde Şemdinli'de 10 asker, 5 vatandaş şehit edildi. Bunun dışında bir de 15 Temmuz'u yaşadık. O yaşadıklarımızı film gibi mi düşünelim? Müthiş bir temizlik harekatı başladı ama bu temizlikte bile o kadar tezvirat vardı ki değişik listelerle, değişik yerlere gerçek Fetullahçılar, Fetullahçı olmayanları ispiyonlamaya başladı."

Haklı olduğunun ortaya çıktığını belirten Uğur, "Bakın 28 albay, 6 astsubay, tabii bunlar Fetullahçı çetenin üniforma giydirilmiş, sızdırılmış hainleridir, siviller de var. Bunlar 2. darbe girişimini yaptığı iddiasıyla bir hafta kadar önce gözaltına alındı, 20'si tutuklandı. Serbest bırakılanlarla ilgili de yakalama kararı çıkartıldı. Bu gerçekleri göreceğiz." dedi.

"Badireleri Atlatacağımıza İnanıyorum"

Askerin, polisin, MİT ve korucuların şuanda morale ihtiyacı bulunduğunu ifade eden Uğur, bu morali onlara verebilmek için milletin "15 Temmuz bitti, bunlar yenildi, rahatız" dememesi ve asla gevşememesi gerektiğinin altını çizdi.

Uğur, verdiği bir röportajda, İngiltere'nin Doğu ve Güneydoğu'daki aşiretlere para dağıttığını söylediğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Bu sözlerim üzerine Meclis önünde, Van'da bir açıklama yapmak zorunda kaldılar ve benim şahsıma sövdüler. Hiç önemli değil. Atilla Uğur'un bir önemi yok ama Atilla Uğur, bir şeye işaret ettiyse bir bildiği vardır. Bir istihbaratçı, Türk subayı, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı kimliğiyle birtakım şeyleri ikaz etmiştir. Benim bütün hayatım çatışmalarda geçti. Kürt kardeşlerimle omuz omuza PKK'ya karşı savaştık. Şimdi de FETÖ, PKK, yine Amerika'ya karşı savaşıyoruz. Aşiretlerin yüzde 90'ının bu şer çeteleriyle birlikte olmadığını biliyorum. Yüzde 10'luk bir kesimin İngiliz Büyükelçiliği vasıtasıyla çeşitli angajmanların içine girdiğini ben çok iyi biliyorum, devlet de biliyor. Bu yüzde 10, zaten bu açıklamalarda yok. Diğer aşiretler, beni günah keçisi ilan etsin, bunun hiçbir önemi yok. Ben bir görevi yerine getirdiğimi düşünüyorum. Bu milletin gönlünden Allah sevgisini de inançları da Mustafa Kemal Atatürk tahtını da kimse sökemez. Bunlarla kimse oynamaya kalkmasın. İkinci kalkışmadan kastım, birincisi gibi olacak demiyorum zaten. Bir kaos, bir yıldırma taktiği uygulayacaklar."

Türkiye'nin milletiyle bir bütün olarak her türlü tehlikeye göğüs gerebileceğini anlatan Uğur, "Suriye'de oynanan oyunlar, Irak'taki Bağdat yönetiminin hiç haddi olmadan, 2 sene sonra kendine gelip de 'Sizin burada askeriniz varmış, çıkın' demesi, bizi bağlamaz. Ben güveniyorum. Bundan sonra birlik ve beraberlik içinde olursak Türk polisine, ordusuna gerçekten desteğimizi tam olarak sunarsak bütün bu badireleri atlatacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

Konferans sonrası "Abdullah Öcalan'ı Nasıl Sorguladım" adlı kitabını imzalayan Uğur, kendisini dinlemeye gelen ve kitabını imzalatan katılımcılarla hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 

Küçük Yarbaydan Hasan Atilla Uğur'a Tekmil

Konferans sonrasında yarbay üniformasıyla yanına gelen 9 yaşındaki hayranı Eren Çalışkan'ın : "Emir ve görüşlerinize hazırım komutanım" diyerek yanına gelmesinden çok mutlu olan Hasan Atilla Uğur, küçük hayranı ile sohbet etti. Kitabını imzalayıp onunla da hatıra fotoğrafı çekildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2016, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER