banner47

Belediyespor Altyapıda da Güçlü

Gemlik’te Futbolun alt yapıdaki en büyük lokomotifi olan Belediye Gençlik Kulübü U 10, U 11, U 12, U 13, U 14, U 15, U 16 ve U 17 Futbol takımları çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Belediyespor Altyapıda da Güçlü
banner3

Gemlik’te Futbolun alt yapıdaki en büyük lokomotifi olan Belediye Gençlik Kulübü U 10, U 11, U 12, U 13, U 14, U 15, U 16 ve U 17 Futbol takımları çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Dış yarışmalar ve kendi kategorilerindeki liglerde Gemlik’i en iyi şekilde temsil etmek amacı taşıyan futbolcu ordusu, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Gemlik Belediye Gençlik Kulübü Başkanı Hulusi Gandar’ın büyük destekleriyle hız kesmiyor.

Başarılı antrenörler Haydar Yiğit, Bilal Yiğit, Sönmez Deliorman ve Selahattin Üzger yönetiminde antrenmanları aksatmayan 450 kişilik alt yapı futbolcuları, Gemlik’i en iyi şekilde temsil etmek ve Türkiye Şampiyonalarında dereceye girmek için mücadele ettiklerini söylediler. Kulüp Başkanı Hulusi Gandar, alt yapıdaki sporcu ordusuyla gurur duyduklarını ifade ederek, başta futbol olmak üzere 10 branşta hem eğitim ve öğretim vermek, hem de ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece yapmak üzere sporcu yetiştirdiklerini kaydetti. Profesyonel takımlara sporcu yetiştirdiklerini ve gençlerin bu anlamda önünü de açtıklarını anlatan Hulusi Gandar, başta Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Antrenörler olmak üzere destek veren ve emeği geçenlere teşekkür etti. Kulüp Başkanı Hulusi Gandar, Gemlik Futbolunun gelecekteki umudunun da Gemlik Belediye Spor Alt yapı oyuncuları olduğunu vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2016, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER