banner47

Akşener ve Yavaş Bursalılarla Buluştu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bursa'da, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş ile miting düzenledi.

Akşener ve Yavaş Bursalılarla Buluştu
banner3

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Kent Meydanında Bursalılarla buluştu.

Miting alanına katıldığı anda Sinan Ateş cinayetine dikkat çeken İYİ Parti Genel Başkanı ve Başbakan adayı Meral Akşener'in konuşmasından satır başları şöyle; 

Sağ olasınız. Kendimi çok iyi hissettirdiniz. Bizim kızanlar burada. Çok teşekkür ediyorum. Çok sağ olasınız. Şimdi Sinan Ateş'in kardeşleri, Sinan Ateşin ablaları, Sinan Ateş'in büyükleri, Bursa bir değerini kaybetti. Gencecik bir akademisyen Ankara'nın göbeğinde katledildi. Azmettiriciler belli. Katiller belli. Ama uçan kuşu bilen bilumum teröristlerin hayat numarasına kadar bilen, Gabar'da bize mezar kazdıran Sayın Erdoğan nasıl oluyor da Sinan Ateş'in katillerini azmettiricilerini bulamıyorsun. Ya! Işte bunun adı, işte bunun adı, artık iktidardan gidiyor olmaktır! Sözünün geçmediği bir Cumhurbaşkanı Topal ördek olmuş bir cumhurbaşkanı demektir. Öyle olduğu için bu kadar kabalar, bu kadar hakaret ederek yol yürüyorlar. 

"SAYIN ERDOĞAN'I EMEKLİ EDECEĞİZ"

14 Mayıs akşamı Allah şahittir helal oylarınızla bu seçimi kazanacağız. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanımız olacak. Sayın Erdoğan Recep Bey ve arkadaşlarını emekli edeceğiz. Sayın Kılıçdaroğlu'nu da makamına alkışlarla oturtacağız. Kayı sıyırdı, hepsi kafayı yedi. Sayın Erdoğan bizi, Sayın Kılıçdaroğlu'yla beni Gabar'a gömüyordu. Mezar kazarken petrol bulmuş. Ya, hayırlı bir işe. sebep olmuşuz, vesile olmuşuz. Gabar'da mezar kazdılar. Petrol çıkmış. Şimdi yakın zamanda Gabar'da petrol bulundu ya Cudi'de. Çünkü Cudi ve Gabar'a gömeceklerdi. Şimdi herhalde Cudi'de de bağış başlayacak kazma. Inşallah orada da bir doğal gaz, petrol, neyse bir şey bulur. Bir mezar kazımı esnasında Türkiye kazanır. Şimdi böyle cumhurbaşkanı olamaz. Cumhurbaşkanı, bu ülkede yaşayan her bir vatandaşının namusunun şerefinin güvenliğinin, malının, mülkünün emniyet dinden sorumludur. 

Yavaş'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Sevgili Bursalılar seçim sathı mahaline girdik. Ne konuşulması lazım? 21 yıldır bir trilyon 200 milyon dolar bütçeyi kullanan Hükümetimizin ayrıca 600 elli milyon milyar dolar dış borcuyla beraber şunu yapması lazım. Biz şu şu hizmetleri yaptık. Sizin için çalıştık. Bugün geldiğimiz noktada sözlerimizi tuttuk. Ve sizden devamını istiyoruz diye gelmesi lazım. Bu sözleri duymuyoruz. Sadece seçime yakın Silahlı Kuvvetlerin tüm araçları piyasaya sürülmüş bununla propaganda yapılıyor. Dolayısıyla evet güzel işler yaptınız. Hiçbir zaman bunu inkar etmedik. Bu kadar şehri 21 yılda mutlaka yapılıyor ama sizi 2018 yılında o güç bozdu. Fazla güç daha da bozdu. Artık hiç kimseyi görmez oldunuz. Vatandaşın halinden anlamaz oldunuz. Oysa 2018 yılında başkanlık sistemi gelince uçacağız demiştiniz. 

"EVET ZATEN AK PARTİ'Yİ YENMEK İÇİN ADAY OLDUK"

Bir sürü iftira atıldı. Bunlar Ankara'da yaşadık, gördük. Ve en son bir tane bakan seçimin güvenliğinden, asayişinden sorumlu olmasına rağmen kendisi aday olmasına rağmen şu açıklamayı yaptı. 14 Mayıs'ta AK Parti kaybederse bu AK Türkiye'ye vurulmuş bir darbedir. Bizi indirmek istiyorlar. Muhalefetin tek amacı var. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti'yi yenmek. Evet zaten bunun için aday olduk. 

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER