banner47

Ak Parti Gemlik'te Yaşar İslam Dönemi

Ak Parti Gemlik İlçe teşkilatı olağan 6. kongresi oldukça coşkulu geçti. Sosyal Yaşam Merkezi Düğün Salonunda gerçekleşen kongrede 4 yıldır başarıyla görev yapan Zafer Işık, göreve Yaşar İslam ve ekibine devretti.

Ak Parti Gemlik'te Yaşar İslam Dönemi
banner3

Ak Parti Gemlik İlçe teşkilatı olağan 6. kongresi oldukça coşkulu geçti. Sosyal Yaşam Merkezi Düğün Salonunda gerçekleşen kongrede 4 yıldır başarıyla görev yapan Zafer Işık, göreve Yaşar İslam ve ekibine devretti.

İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Yaşar İslam, hizmet bayrağını en önde götürme sözü verdi. 436 delegenin oy kullandığı kongrede Divan Başkanlığını Muhammet Balta yaptı. Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatı 6. Olağan Genel Kongresine Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Sağlık ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa Milletvekilleri İsmail Aydın, Osman Mesten, Zekeriya Birkan ve Hüseyin Şahin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'da katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrenin açış konuşmasını Zafer Işık yaptı. Duygusal konuşmasında birlik beraberlik mesajları veren Zafer Işık, görev yaptığı süreçte çalıştığı herkese ve ailesine teşekkür etti. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'da 7 yıllık hizmetlerini masaya yatırarak, 45 milyon liralık kamulaştırmaların yüzde 98'ini uzlaşarak çözdüklerini hatırlattı. 4 yılda özel sektör işbirliğiyle ilçeye 7 yeni okul kazandırdıklarını vurgulayan Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesine Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan 1400 konutlu toplu konut hamlesini de asrın projesi olarak nitelendirdi. OHAL kapsamında çıkarılan 696 sayılı kararname ile kentsel dönüşümde Gemlik'in önünün açıldığını ifade eden Refik Yılmaz, "KHK tarihi bir karardır. Taşınma değil, dönüşüm söz konusudur. Emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, alt yapı, üst yapı. spor tesisleri , parklar, sosyal donatı alanları ve ibadethaneler gibi bir çok projesini de anlatarak, il ve ilçe yönetimleriyle uyumlu çalışmanın ürünü olan yatırımların artarak devam edeceğini müjdeledi.

 

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Bursa Milletvekili İsmail Aydın'da Zafer Işık ve yönetimine teşekkür ederek, Yaşar İslam ve yönetimine başarılar dilediler. İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala, KHK ile başlayan Gemlik zemin dönüşümünü, 16 yıldır siyaset adına Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Partili kadroların yaptığına dikkat çekerek, yılmadan, azimle, dik durarak, kadrolar dönüşse bile büyümeye devam edeceklerini söyledi. Sağlık ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'da, hayalleri ve sevdaları olanların asla uyumayacağını belirterek, hizmet ve yatırım yarışının değişim ve dönüşüm ile de süreceğini açıkladı.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'da, 15 yıllık Ak Parti Hükümeti dönemleri hizmetlerini anlatarak, sürekli iktidar ve büyümeyi "Sessiz Devrim" olarak nitelendirdi. Ana Muhalefet Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren Çavuşoğlu, Türkiye'de 16 yıl boyunca bütçenin bir tek Ak Parti hükümetleri döneminde büyüyerek onaylandığını vurguladı. Faaliyet, denetim ve bütçe raporları oy birliğiyle kabul edildi.

İlçe eski Başkanı Zafer Işık'a hizmetlerinden dolayı Hakan Çavuşoğlu tarafından plaket takdimi yapıldı. Yaşar İslam ve yeni yönetim kurulu partililer, kamuoyu ve basına tanıtıldı.

 

Yaşar İslam başkanlığındaki Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatı'nın yeni yönetim kurulu kadrosu ise şu şekilde;

Abdullah KILIÇ
Alpaslan İLGİN
Avni Alparslarn AĞIR
Aynur BEKİ
Bayram DOĞRU
Ceyhan TÜRE
Erkan ŞEN
Ferhat DOĞAN
Güldane BAYKAL
Güray ŞENTÜRK
Hamza ÇİÇEK
Hasan ATAŞ
Hüseyin AYDIN
İbrahim İNCE
İmdat ÖZTÜRK
İsmail ÇAKIR
Kenan BULUT
Kenan KARAKAŞ
Meryem AYDIN
Nejla AKBULUT
Ömer BAYRAK
Özlem ÖZTİRE
Tevfik YILMAZ
Volkan ÖZGÜL

 

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2017, 20:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28