banner47

Zeytin Hali Proje Ziyaretlerine Başladı

Gemlik Zeytin Hali Toptancılar Sitesi Yönetimi'nin, Gemlik Zeytini'nin marka değerini arttırmak için başlatmış olduğu proje kapsamında ziyaretlere başladı.

Zeytin Hali Proje Ziyaretlerine Başladı
banner3

Gemlik Zeytin Hali Toptancılar Sitesi Yönetimi'nin, Gemlik Zeytini'nin marka değerini arttırmak için başlatmış olduğu proje kapsamında ziyaretlere başladı.

Gemlik denince ilk akla gelen zeytinin marka değerini arttırmak için kolları sıvayan Gemlik Zeytin Hali Toptancılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özaydın, Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki zeytin toptancıları ile bir araya geliyor.

Ziyaretlerine Karadeniz'den başlayan Özaydın, Gemlik Zeytini'ni Gemlik Zeytin Hali Toptancılar Sitesi'nden alarak, Gemlik Zeytini'nin marka değerini arttıran firmaları ziyaret ederek kendilerine plaket takdim etti.

Ziyaretler kapsamında yıllardır Gemlik'ten zeytin alarak bölgelerinde sadece Gemlik Zeytini satan, Rize'den Molla Hamzaoğlu Zeytincilik, Trabzon'dan Altınçağ Zeytincilik, Çağrı Zeytincilik, Göznem Zeytincilik, Samsun'dan Özen Zeytincilik, Köşk Zeytincilik, Alican Taşan Zeytincilik ve Alican Taşan Zeytincilik firmalarına, Gemlik Zeytini'nin marka değerinin artmasındaki katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

60 Yıl Sonra Gelen Teşekkür

1957 yılından beri sadece ve sadece Gemlik Zeytini satışı yapan Samsun firmalarından Özen Zeytincilik Yöneticileri, "Firmamızın kurucusu babamızdır. Babamızın bize en büyük nasihatlarından biri sadece Gemlik'ten, Gemlik Zeytini alarak ticaretimize devam etmemizdir. 60 yıldır özellikle Gemlik Zeytin Hali Toptancılar Sitesi'nden zeytin alıyoruz. Bu sayede müşterilerimizde gönül rahatlığıyla zeytin tüketebiliyorlar. Bu teşekkürü biz yıllardır bekliyorduk, ama 60 yıl sonra geldi. Bu yüzden Gemlik Zeytin Hali Toptancılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özaydın'a çok teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdiler.

Artık Site Yöneticisi Değiliz

Rize, Trabzon ve Samsun'daki zeytin tüccarlarını ziyaret eden Gemlik Zeytin Hali Toptancılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özaydın, "Projemiz ziyaretlerle başladı. Gemlik ve Gemlik Zeytini'nin geleceği için başlatmış olduğumuz bu anlamlı proje 1 yıl sürecek. 1 yılın sonunda da projeyi bitirip bir kenara oturmayacağız. Çeşitli projelerle Gemlik Zeytini için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Gemlik'te ekmek yiyen ve vergi ödeyen zeytinciler olarak Gemlik Zeytini'ne hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Gemlik Zeytin Hali Toptancılar Sitesi, artık site yöneticiliğinin üzerine çıkarak kurumsal bir kimlik kazanmıştır." dedi.

Öte yandan Özaydın, proje ziyaretlerine devam ettiği sırada Gemlik'te meydana gelen menfur saldırıdan dolayı seyahatini yarıda bıraktığını, Gemlik'e gelerek şehitlerin cenaze törenlerine katıldıklarını belirtti. Önümüzdeki günlerde proje ziyaretlerinin devam edeceğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2017, 07:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner27

banner23

banner28