banner47

Ünlü Şarkıcı Parasını Aldığı Konsere Çıkmadı

​Gemlik’te, ünlü şarkıcı Niran Ünsal, geçtiğimiz gece Gemlik’te bir otelde haftalar öncesinden planlanmış konserine gelmedi. Şarkıcının konsere gelmemesi üzerine Gemlik Halkı tepki gösterdi. Organizasyon sahipleri mağdur oldu.

Ünlü Şarkıcı Parasını Aldığı Konsere Çıkmadı
banner3

Gemlik’te, ünlü şarkıcı Niran Ünsal, geçtiğimiz gece Gemlik’te bir otelde haftalar öncesinden planlanmış konserine gelmedi. Şarkıcının konsere gelmemesi üzerine Gemlik Halkı tepki gösterdi. Organizasyon sahipleri mağdur oldu.

Haftalar öncesinden yapılması planlanan ve şarkıcıyla anlaşmaları tamamlandıktan sonra tüm Gemlik Halkı'na duyurulan etkinliğe damga vuracak ünlü şarkıcı Niran Ünsal, kendi konserine gelmedi. Ünlü şarkıcıyı dinlemek için Gemlik’te bir otelde buluşan Gemlikliler tepki gösterdi. Saat 22.00'de sahneye çıkması beklenen Niran Ünsal, organizasyon sahibi Seda Üre ve Yelda Baykız'ı sürekli oyalayarak saat 00.00'da dâhi otele gelmeyince organizasyon sahipleri şok oldu.

Olayın ardından sosyal medya hesaplarından o saatlerde Balıkesir'in Erdek ilçesinde konserde olduğu anlaşılan ünlü sanatçıya Gemlik'te tepkiler cığ gibi büyüdü. Salonu dolduran seyircilerin sinirlenmesi üzerine sahneye çıkarak açıklamada bulunan Yelda Baykız "Kendisi tarafından aldatıldık, ödememizi yapmış olmamıza rağmen buraya gelmedi. Hakkımızı kendisine hiçbir şekilde helâl etmiyoruz. Hukukî olarak gereken neyse yapacağız. Bu yaptığı kendisine hiçbir şekilde yakışmadı" şeklinde konuştu. Ardından salondakilerin imzalı şahitlikleriyle birlikte yazılan bir tutanakla durum resmî boyuta kavuşturuldu.

29 Mart Salı günü Gemlik'teki etkinliğe geleceğini söyleyen fakat gelmeyen Niran Ünsal'ın kişiliğine yakışmayan bir davranışta bulunduğunu ve bu konunun hukukî olarak takibini yapacağını söyleyen organizasyon sahipleri ve davetliler "Mağdur edildik, kandırıldık. Böyle bir ünlü şarkıcının bunu yapmasını kendisine hiç yakıştıramadık" dediler.

Organizasyon sahibi Seda Üre "Kendisine talep ettiği miktarda ödemeyi gerçekleştirdik ancak kendisi bizleri oyaladı ve gelmedi. Gemlikliler'e karşı mahcup olduk. Kendisine yakışmayan bir davranışta bulundu.Niran Ünsal yüzünden mağdur ettiğimiz misafirlerimizinde en kısa zamanda mağduriyerlerini gidereceğiz." şeklinde konuştu.

Olayın sonrasında Niran Ünsal'dan herhangi bir açıklama gelmezken kendisinin yaşanan bu olay karşısında bir basın açıklaması yapması bekleniyor.

 

 

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2019, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28