banner47

50 metre ve 10 dakika ara ile 2 kaza

Gemlik girişinde 50 metre ve 10 dakika ara ile meydana gelen 2 trafik kazasında, iki araç kanala düştü, 1’i çocuk 4 kişi yaralandı.

50 metre ve 10 dakika ara ile 2 kaza
banner3

Gemlik girişinde 50 metre ve 10 dakika ara ile meydana gelen 2 trafik kazasında, iki araç kanala düştü, 1’i çocuk 4 kişi yaralandı.

İlk kazayı 16 VV 357 plakalı aracın sürücüsü gerçekleştirdi. Bursa-Gemlik karayolu üzerinde Gemlik Jandarma Komutanlığı’nın hemen karşısında 3 şeritli yolun 2 şeride düşmesi sonrası bir anda direksiyon hakimiyetini kaybeden 26 yaşındaki Zafer Murat Çalışkan, Gemlik tabelasına çarparak durabildi. Araçtan trafik polisleri tarafından çıkarılan Çalışkan, ambulansla Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İlk kazanın tutanaklarının tutulduğu sırada 50 metre geride bir kaza daha meydana geldi. Yine aynı şekilde 3 şeritli yolun 2 şeride düşmesi sonucu bir anda önüne araç çıkan ve araca çarpmamak isterken direksiyon hakimiyetini kaybeden 10 SP 455 plakalı araçta kanala düşüp yan yattı.

İlk kazayı haber için gelen gazeteciler, polisler ve jandarma ekipleri ikinci kazanın kazazedelerini araçtan çıkarmak için koşarak yan yatan aracın yanına gittiler. Aracın içerisinde 1 çocuk olmak üzere 3 yetişkin bulunuyordu. Ağlayarak aracın içerisinden çıkartılan 4 yaşındaki Onur’u jandarma ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Babası amcası ve dedesinin araçtan çıktığını gören küçük Onur uzun bir süre kazanın şokunu üzerinden atamadı.

Ambulansın gelmesi ile muayeneleri yapılan küçük Onur, babası, amcası ve dedesinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bursa-Gemlik karayolu uzun bir süre trafiğe kapanırken, yaralıların hastaneye kaldırılması, araçlarında kaldırılması ile Bursa-Gemlik yolu trafiğe açıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2019, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER