banner47

Torun ve Ekibi Yatırımları Denetledi

Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında Gemlik’e geldi.

Torun ve Ekibi Yatırımları Denetledi
banner3

Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında Gemlik’e geldi.

Günün anlam ve önemine ilişkin olarak Hasanağa ve Karacaali İzcilik Kamplarında denetimlerde bulunan Cemalettin Torun, Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan ve açılışa gün sayan Gemlik Bölge Hastanesi inşaatını da ziyaret etti. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı’nın yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, İlçe eski Başkanı Necdet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri de Cemalettin Torun’a eşlik ettiler.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Karacaali Gençlik Kampı’nın Temmuz sonu Ağustos başı gibi hizmete gireceğini müjdeleyen Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bölge Hastanesinin de ilçeye ve yöreye çok yakışacağını ifade etti. Bölge Hastanesi inşaatı konusunda müteahhit firma yetkililerinin yanı sıra Başhekim Doktor Şahmeran Çelenkoğlu’ndan da bilgi alan Cemalettin Torun, hastanenin de üç ay içinde tamamlanacağını vurguladı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Ak parti İlçe Başkanı Zafer Işık’tan da yerelde yapılan hizmet ve yatırımlar konusunda bilgi edinen Cemalettin Torun, Gemlik’e yönelik her türlü yatırımın sıkı takipçisi olmayı sürdüreceklerini açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2017, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28