banner47

Hatem İlk Mezunlarını Verdi

2013 yılında açılan Gemlik Özel Hatem Mesleki ve Teknik Lisesi ilk mezunlarını verdi.

Hatem İlk Mezunlarını Verdi
banner3

2013 yılında açılan Gemlik Özel Hatem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi.

Sosyal Yaşam Merkezi'nde gerçekleşen ilk mezuniyet töreninde açılış konuşmasını Okul Müdürü Mümin Torlak yaptı. Torlak, "Yeni bir hayata başlayacakları bu anlamlı günde ilk göz ağrılarımız insanlarımıza dokunuşlarıyla hayat verecekler. Bir nebze de olsa insanlarımızın acılarını dindirecek olan öğrencilerimizin heyecan dolu mezuniyet törenlerinde, onları yalnız bırakmayan Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Duran'a, Milli Eğitim Şube Müdürümüz Burhan İnan'a, değerli velilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki yaşamlarında hemşire ve acil tıp teknisyeni olarak devam edecek değerli öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ise, "Gemlik'in en özel öğrencilerini yetiştiren Özel Hatem Mesleki ve Teknik Lisesi öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum. Okulun ilk mezunlarının, mezuniyet törenlerinde bulunmaktan onur duyuyoruz. Bir çok insanımızın yaşamına dokunacak, bir çok hayatı kurtaracak öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Mezuniyet gecesi, bayrak,flama devir teslim töreni ve okul birincisinin yaş kütüğüne ismini çivilemesiyle devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve Şube Müdürü Burhan İnan okulun birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne başarılarından dolayı plaket verdi.

 Gemlik Özel Hatem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ilk mezunları devir teslim töreni ve plaket töreninden sonra gönüllerince eğlendiler.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2017, 06:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28