banner47

TEMAFEN Obezitenin Farkında

Gemlik’in en yeni okullarından biri olan Özel Temafen Koleji’nde obezite farkındalık etkinliği düzenlendi.

TEMAFEN Obezitenin Farkında
banner3

Gemlik’in en yeni okullarından biri olan Özel Temafen Koleji’nde obezite farkındalık etkinliği düzenlendi.

Okulun Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Pelin Sarıkaya öncülüğünde gerçekleştirilen etkinliğe Diyetisyen İrem Kapancı’da katıldı. Kapancı sağlıklı beslenmek adına öğrencilere birçok tavsiyede bulundu.  “Günümüzde toplumda yaygınlaşan kolay ve endüstriyel gıdalarla beslenme alışkanlıkları, sağlığımıza olumsuz etkiler yapmaktadır. Bu sebeple sağlıklı beslenme başta gençler olmak üzere tüm bireylerin dikkat etmesi gereken en önemli unsurlardan birisidir. En az sağlıklı beslenmek kadar önemli olan ve çağımızın en büyük sorunlardan obezite, diyabet ve kanser gibi daha pek çok hastalığın önlenmesi için gerekli görülen bir başka unsur ise spordur. Spor yapan bireylerin daha dinç, daha mutlu ve sağlıklı bir hayat sürdürdükleri görünüyor.” şeklinde konuşmasını yaptı.

Seminerin ardından okul müdürü İdris Aka, Diyetisyen İrem Kapancı’ya öğrencileri bilgilendirici konuşmasından dolayı teşekkür edip, plaket takdim etti.

Diyetisyen İrem Kapancı’nın verdiği seminer sonrası öğretmen ve öğrencilerin en keyif aldıkları kısım ise Dans Eğitmeni Egemen Kanmaz ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Pelin Sarıkaya eşliğinde yaptıkları dans oldu. Öğrenciler uzun bir süre öğretmenleri ve arkadaşları dans ederek farkındalık yaratıp eğlendiler.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2019, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28