banner47

Spor Salonu Açılışa Gün Sayıyor

Gemlik Belediyesi’nin öncülüğünde Arcelor Mittal Firması tarafından ilçeye kazandırılan Spor Salonu açılış için gün saymaya başladı.

Spor Salonu Açılışa Gün Sayıyor
banner3

Gemlik Belediyesi’nin öncülüğünde Arcelor Mittal Firması tarafından ilçeye kazandırılan Spor Salonu açılış için gün saymaya başladı.

Temeli Kasım ayı içinde atılan spor salonunun 15 Nisan tarihine kadar hizmete gireceği ifade edildi. Lale Kemal Kılıç Ortaokulunun bahçesinde yükselen modern spor salonunda gerçekleşen inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Arcelor Mittal Firması Müdürü Caner Şimşek nezdinde Sosyal Sorumluluk Projesine destek veren hayırsever işadamlarına teşekkür etti. Gemlik’teki bütün okullara spor salonu yapmayı amaçladıklarını bir kez daha vurgulayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik’i Spor Şehri yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, BUSKİ Şube Müdürü Hasan Türe, Park ve Bahçeler Müdürü Cemalettin Uysal’ın yanı sıra, Arcelor Mittal Firması Müdürü Caner Şimşek ve Lale Kemal Kılıç Ortaokulu Müdürü Sadettin Göl ile birlikte Spor Salonu çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, müteahhit firma yetkililerinden bilgiler aldı. 750 öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü Lale Kemal Kılıç Ortaokuluna çok yakışacak olan Spor Salonunu 20 gün içinde hizmete açmayı planladıklarını belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Bu okulumuzda çok sayıda başarılı sporcumuz var. Bu salon ile salon sporlarında daha başarılı olacaklarına inanıyoruz. 150 kişilik tribünü, takımların ve hakemlerin soyunma odaları, hakem odası ve malzeme odası ile modern bir spor salonu tesisi daha tamamlanmak üzere. Öğrencilerimiz bu tesis ile beraber, başarılarına başarı katacaklardır” dedi. Arcelor Mittal Firması yetkililerine de teşekkür eden Refik Yılmaz, ilçedeki bütün okullara spor salonu kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Arcelor Mittal Firması Müdürü Caner Şimşek’te, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gemlik’e böyle bir tesis kazandırmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydederek, “Çocuklarımız bu tesis sayesinde daha sağlıklı biçimde spor yapabilecekler. Gemlik’te kazandığımızı Gemlik’e böyle bir tesis yaparak dönüştürmekten gurur duyuyoruz. İlçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2017, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28